BIST 10.123
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.408,06
HABER /  GÜNCEL

Cennete gitme vaadi ile ilişkiye girdi!

Önce kendini pir ilan etti, sonra cennet garantisi vererek kadınlarla ilişkiye girdi

Abone ol

Bursa'da kendisini sözde bir cemaatin piri olarak tanıtıp, dergaha gelenlere cennete gideceklerini vaadederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişi tutuklandı. Olaydan sonra psikolojisi bozulan bazı müştekiler sözde pirin kendilerini kandırdığını belirterek şikayetçi olurken, diğerleri ise "O bize zorla hiçbir şey yapmadı" dedi.

Edinilen bilgiye göre, akıllara durgunluk veren olay, Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbarla ortaya çıktı. Merkez Yıldırım ilçesinde sözde bir dergaha gelen kişilere cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişinin, mahalle sakinleri tarafından linç edileceği yönündeki ihbar polisi harekete geçirdi. Dergah adı altındaki evi basan ekipler, içeride bulunanların ifadesini aldı. Müştekilerin, kendisini pir olarak tanıtan kişiyle cennete girmelerine şahitlik edeceği için din adına oral seks yaptıklarını, ilişkiye girerek tabi olduklarını söylemesi polisin bile kanını dondurdu.

Ekipler, herkesi tek tek dinleyerek, sapkınlıklarla dolu olayı aydınlatmaya çalıştı. Dergaha karı koca gelen çiftlerin pir ile ayrı ayrı cinsel ilişkiye girdikleri belirlendi. Polis, toplam 19 kişinin ifadesini aldı. Bunlardan yarısı kandırıldıkları, olaydan sonra psikolojilerinin bozulduğunu belirterek, sözde pirden şikayetçi oldu. Diğerleri ise, şüpheli pir ile kendi istekleriyle ilişkiye girdikleri için herhangi bir şikayetlerinin olmadığını söyledi. 2003 yılından beri süren sapkınlıkların daha önce bir başka semtte, ondan önce de evlerde yapıldığı iddia edildi.

Dergahta ve şüpheli 47 yaşındaki U.K'nın evinde yapılan aramalarda ele geçirilen DVD'lerde ise çocuk ve hayvan pornosu görüntüleri çıktı. Sözde pir U.K, pirin 'nur çeşmesi' olarak adlandırılan cinsel organından gelen sıvının sperm olmadığını, bu beyaz sıvının sadece pirlerden gelen bir nur olduğunu söyledi. Dergaha gelen kişilerin zikir odasında cezbelenince bulunduğu sır odasına girdiğini kaydeden U.K., "Ben sır odasına gelen kadın ya da erkekleri cinsel organımı öptürerek badelerim. Bunun dışında da isterlerse erkeklerle de, kadınlarla da ters ya da normal yolla ilişkiye girerim" dedi.

'BENİMLE İLİŞKİ İSTEYEN BİRİNİ GERİ ÇEVİRİRSEM O KİŞİ YANAR, DELİRİR'

2006 yılından sonra müritlerini badeleyip cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen evli ve 2 çocuk babası U.K., "Kadın erkek hiçbir müridimi zorla badelemedim veya cinsel ilişkiye girmedim. Daha önce müridim olan kişiler beni şikayet etmiş olabilir. Ben müridimle ilişkiye girmem. Zikir esnasında cezbelenen kişi sır odama gelir. Ben hiçbir şey yapmam. Onlar kendileri gelip kucağıma oturur. Benim pir olarak sır odasına gelen müridime cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz. Ben cezbelenen müridimle ilişkiye girmezsem mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir" diye konuştu.

Şüpheli, "nitelikli cinsel saldırı, Tekke ve Zaviyeler Kanunu'na muhalefet, çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları depolamak" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi ise serbest bırakıldı.

'SUÇLULAR CEZASINI ÇEKSİN'

Sözde dergah olarak kullanılan Yıldırım ilçesindeki bölge esnafı ise şokta. Dergahın hemen yanındaki esnaflardan R.A., "Böyle bir şeye halen inanmış değilim. Bu imkansız bir şey. Bu insanlardan bu tür şeyler beklemek mümkün değil. Biz esnafız, çalışıyoruz, içeri gelen giden oluyor ama şok olduk. Ne anlatabilirim, ne diyebilirim ki? Anlatabilecek bir şey yok. Ben böyle bir şeyi sezsem mümkün değil asla bırakmazdım. Çarşamba günleri gelip ibadet yapıp gidiyorlardı. Burayı kiralamışlardı. polisler geldi, 'Şikayetiniz var mı? diye sordu. Üst katı kullanıyorlardı. İçeri gelip gideni ailesi zannediyorduk. Böyle bir şey olamaz" dedi.

Esnaf D.K. ise, "Biz ekipleri görünce olayı öğrendik. Şok olduk, böyle bir şeyi beklemiyorduk. Böyle bir şey yapıldıysa suçlular cezasını çekmelidir. Bu olay dini istismara giriyor. Görüntü olarak bir Müslüman gibi duruyorlardı. Bu çok üzücü bir olay, biz de şok olduk. İnanamadık" diye konuştu.

R.T. de şüphelinin bazen motosikletle geldiğini belirterek, "Sakallı, cübbeliydi. Böyle birinin bu tür bir şey yapabileceğini aklımızın ucundan bile geçirmezdik. Bazen yanında birileri de olurdu. Kimseyle konuşmaz, muhatap olmazdı. Buraya polisler geldi, yakalayıp götürdü. İnsanlarla, kadın ve erkeklerle cinsel ilişkiye giriyormuş. Adamın hakkında bir şey bilmiyorduk. Şaşkınız" dedi.

 


ÖNCE EŞİNİ ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir kişi önce eşini öldürdü, sonra intihar etti.

 Ünye'ye bağlı Uğurlu köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Balıkesir'de ikamet eden Aydın(41) ve Emine Ö.(45) çifti bir yakınının düğününe katılmak için Uğurlu köyüne geldi. Düğüne katıldıktan sonra kendilerine ait olan fındık bahçesinde giden çift burada bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.

Tartışma esnasında Aydın Ö, yanında getirdiği silahla eşi Emine Ö.'yü başından vurdu. Ardından Aydın Ö., silahı kendi başına dayayarak intihar etti.

Emine Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, Aydın Ö. ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DAYAKÇI EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sürekli kendisine şiddet uygulayan kocasını kafenin ortasında 6 kurşun sıkarak öldürdü.

Vatan Gazetesi'nden Elif Altın'ın haberine göre: Garsonluk yapan Esengül Yıldız, kendisini sürekli döven ve aldatan kocasından ayrılıp memleketi Kars'a döndü. Kocası çocuğunu da göstermemeye başlayınca Fenerbahçe'deki bir kafede çalışan Cesim Yıldız'ı burada kurşunlayarak öldürdü

Cesim Yıldız ile Esengül Yıldız Kars'ta görücü usulü ile evlenerek iki yıl imam nikahı ile yaşadı. Evliliklerinden 1 yıl sonra Mehmet Emin isimli çocukları dünyaya gelen karı-koca 20 Haziran 2008 tarihinde resmi nikah kıydılar. Evlilikten hemen sonra İstanbul Fenerbahçe'de Romantika adlı kafede garson olarak çalışan Cesim Yıldız ile Esengül Yıldız arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Esengül Yıldız kocası Cesim Yıldız tarafından sürekli şiddete maruz kaldı.

KORUMA İSTEMİŞ

Gördüğü şiddet üzerine Üsküdar'da bulunan karakollara ve Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek kasten yaralama, ölümle tehdit ve hakaret suçlarından müracaatta bulunan Yıldız darp raporu aldı. Gördüğü şiddetin iyice artması üzerine Yıldız bir süre Üsküdar Kadın Sığınma Evinde kaldı. Yıldız daha sonra babasının Kars'ta bulunan evine yerleşti ancak bu defada Cesim Yıldız'ın ailesi karı-kocanın oğlu olan Mehmet Emin'i genç kadına göstermemeye başladılar. Yıldız daha sonra kocası Cesim'in kendisine boşanma davası açtığını öğrendi ve duruşmanın ilk celsesine katılmak için İstanbul'a döndü.

Kadınlarla fotoğraf delil

Esengül Yıldız savcılık tarafından alınan ifadesinde evlilik süresince yediği dayaklar, uğradığı hakaretler ve 2,5 yaşındaki oğlunun kendisine gösterilmemesi sonucu yaşadığı psikoloji nedeniyle, ayrıca olay günü kocası Cesim'in kendisine "Benden nafaka istiyorsun, hacizlik oldum, sana nafaka ödeyemem, o..çek git" dediği için cinayeti işlediğini anlattı. Yıldız ayrıca evliliği süresince kocasının eve arkadaşı olarak tanıttığı başka kadınlar getirdiğini, kocasının başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrendiğini belirtti. Sanık Esengül Yıldız'ın avukatları Aydın Mollaoğlu ve Atakan Saraçoğlu Cesim Yıldız'ın başka kadınlarla çekilmiş fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundular. İddianamede Esengül Yıldız'ın "kasten adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. Yıldız'ın ayrıca "ateşli silahlar kanununa muhalefet " suçundan da 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi.

KAFENİN ORTASINDA VURDU

kamera_2.jpgOlay günü Esengül Yıldız, Cesim Yıldız'ın çalıştığı Fenerbahçe'de bulunan Romantik Cafe'ye giderek Cafenin salon kısmında kocası Cesim ile konuşmaya başladı. Oğlunu isteyen Yıldız kocasının kendisine "Çocuğu vermem sana, onu hayatın boyunca bir daha göremeyeceksin. Beni hayatımda mutlu eden bir insan var, defol git hayatımdan pis o ..." deyince çantasınadn çıkardığı tabanca ile eşi Cesim'e 5-6 el ateş etti. Cesim Yıldız olay yerinde öldü. Olay anı ise saniye saniye kamera kayıtlarına takıldı. 

TEKERLEĞİ KOPAN OTOMOBİL DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Diyarbakır'da seyir halindeki bir aracın tekerliğinin kopmasının neden olduğu trafik kazasında, karı koca ile bir akrabaları feci şekilde can verdi, 2 kişi ise ağır yaralandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Diyarbakır'da seyir halindeki bir aracın tekerliğinin kopmasının neden olduğu trafik kazasında, karı koca ile bir akrabaları feci şekilde can verdi, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, Diyarbakır –Elazığ kara yolunun 40'ıncı kilometresinde meydana geldi. Elazığ'dan Diyarbakır'a gelmekte olan Kazım Memiş yönetimindeki 21 FY 960 plakalı otomobilin lastiğindeki üst tabaka, sıcağın etkisiyle açıldı. Şoför tarafındaki tekerleğin açılmasının ardından aracın sağ ön tekerleğinin rot kısmından koparak uçtu. Araç seyir yönünde defalarca takla attıktan sonra yolun ortasında, enkaz bir halde durabildi.

Araçta bulunan Kazım Memiş, Paşa Bayram olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Sabriye Memiş ise kaldırıldığı Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı. Aynı araçta bulunan Veli Adıyamanlı ile ismi öğrenilemeyen bir kişi ise ağır yaralandı.

Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri çevrede önlem alarak yolu trafiğe açtı. Kazanın ardından olay mahalline gelen ölenlerin yakınları, yerde parçalanmış cesetleri görünce sinir krizleri geçirdi. Ölenlerin yakınları Kürtçe ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Sinir krizi geçirenlere ilk müdahaleyi yapacak 112 acil sağlık ekiplerinin olmaması dikkat çekti.

TEKERLEK PATLADI 5 KİŞİ YARALANDI
3 kişinin öldüğü 2 kişinin da ağır yaralandığı kazanın yakınında meydana gelen başka bir kazada ise 5 kişi yaralandı. Diyarbakır'dan Ergani'ye gitmekte olan bir otomobil, tekerleğinin patlaması üzerine takla attı. Araçta bulunan Reyhan, Murat, Canan ve Mehmet Çelik yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar tarafından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürüldü. İki kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

MAGANDA KURŞUNU CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, düğünde tabancayla açılan ateş sonucu, seken mermi 2 kişiye isabet etti

Edinilen bilgiye göre, Aşağıçinik Mahallesi'ndeki Esra ve Erkan O'nun düğün merasiminde gelinin kardeşi E.E'nin (23) tabancayla hava rastgele ateş açması sırasında seken mermi, damadın teyzesinin kızı Sevgi Ölmez (30) ile Tekkeköy Belediyesi'nde operatör olarak çalışan Eyüp Sezen'e (35) isabet etti. Ağır yaralanan Ölmez ve Sezen, olay yerine sevk edilen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan evli 2 çocuk annesi Sevgi Ölmez, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı evli 2 çocuk babası Eyüp Sezen ise ameliyata alındı. Hastane önüne gelen ölen kadın ile yaralının yakınları sinir krizleri geçirirken, olay yerine takviye güvenlik ekibi sevk edildi.

Olayın ardından kaçan zanlı polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucu suç aleti tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma sürdürülüyor.

Bu arada, ölen Sevgi Ölmez'in İstanbul'da yaşadığı ve yaklaşık 3 gün önce tatilini geçirmek üzere Samsun'daki yakınlarının yanına geldiği öğrenildi.

15 YAŞINDAKİ KIZIN SIR DOLU İNTİHARI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 15 yaşındaki bir kız intihar etti.

Olay, akşam saatlerinde Derecik beldesine bağlı Yeşilova Köyü Gökçetaş mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 15 yaşındaki E.K., bilinmeyen bir nedenle, eşarbıyla kendini evin tavan kısmına kendisini asmak suretiyle intihar etti.E.K.'nin cenazesi, köyden alınarak otopsi için Şemdinli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Derecik'te 5 gün önce de H.T. (20) isimli bir genç kız kendini asarak intihar etmişti.

AİLE KAVGASI KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde çıkan aile kavgasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alaattin A, baba evine geri dönen nikahsız yaşadığı N. Köklemez'i geri getirmek için Mescit Mahallesi 7 Nolu Kılıçlı Sokak'a gitti.

Alaattin A, sokakta N. Köklemez'in ailesi ile karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Alaattin A, tabanca ile çevresine ateş açtı. Açılan ateş sonucu ağır yaralanan Kenan Köklemez ile Gökhan Köklemez kaldırıldığı Uzunköprü Devlet Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayda Alaattin A. başından demirle aldığı darbeyle Bahar Köklemez ile Türkan Köklemez ise vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralandı. Yaralılar, Uzunköprü Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

KÜFÜR EDEN ARKADAŞINI AV TÜFEĞİ İLE VURDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Konya'da bir kişi, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği arkadaşını av tüfeğiyle vurarak yaraladı.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fatih Işıklar Mahallesi Günışığı Sokak içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki arkadaş otomobil içerisinde sohbet ederken kendisine küfür edildiğini iddia eden Ali Ü. (33) ve İhsan E. (32) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Ü. arabadan inip evine gitti. Bir süre sonra evinden aldığı av tüfeğiyle geri dönen şahıs, 42 SD 618 plakalı otomobil içerisinde bulunan arkadaşı İhsan E.'yi sağ bacağından vurarak yaraladı.

Vurulan İhsan E. vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere önce Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı, daha sonra Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu sırada arkadaşını vurduktan sonra olay yerinden kaçan şüpheli Ali Ü. yakalanarak gözaltına aldındı.

Yaralı şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE KURŞUN YAĞDIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde ilçenin en hareketli merkezlerinden biri olan Eski Çarşı'da 50 yaşındaki Ümran Duymaz adlı mağaza sahibi kadın, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından mağazanın içinde ayaklarından vuruldu.

Olay anını saniye saniye gören ve ve büyük şok yaşayan mağaza çalışanları saldırı anını polislere anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Kalabalık arasına karışarak gözlerden kaybolan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
 


EŞİNİ YATAK ODASINDA BAŞKASI İLE BASINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Trabzon'da bir kadın, internetten tanıştığı bir erkeği gizlice evine aldı. Gürültü üzerine odaya giren koca, eşiyle aynı odada bulduğu Ş.K. hakkında, 'Evime izinsiz girdi' suçlamasında bulundu

Olay Bahçecik Mahallesi'nde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Refik Cesur Caddesi'ndeki evinde bilgisayarda oyun oynayan 50 yaşındaki M.B., evin alt katındaki odadan sesler duydu.

Alt kata inen M.B., eşi A.B. ile Ş.K.'yı aynı odada buldu. Bunun üzerine polisi arayan M.B., evine kendisinden izinsiz girdiği gerekçesiyle Ş.K.'dan şikayetçi oldu.

Çarşı Polis Merkezi'nde ifadesi alınan 38 yaşındaki Ş.K., internet yolu ile tanıştığı A.B.'nin kendisini birlikte içki içmek için eve çağırdığını ve eşinin evde olduğunu bilmediğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

AŞKINA KARŞILIK BULAMAYINCA ÖLMEK İSTEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nun Çocuk Sığınmaevi'nde kalan genç kız, arkadaşlarına "Seviyorum, ama o beni sevmiyor. Ölmek istiyorum" dedikten sonra sığınmaevinin karşısındaki 2 katlı apartmanın çatısına çıktı.

Olay, Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde meydana geldi. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nun Çocuk Sığınmaevi'nde kalan genç kız, arkadaşlarına "Seviyorum, ama o beni sevmiyor. Ölmek istiyorum" dedikten sonra sığınmaevinin karşısındaki 2 katlı apartmanın çatısına çıktı. Genç kızı çatıda görenler polise haber verirken, sığınmaevinin özel güvenlikçisi apartmana çıkarak, genç kızla konuşmaya başladı.

Yaklaşık 20 dakikalık ikna çabaları sonuç verdi ve özel güvenlik personeli kızın elini tutarak aşağı indi. Sağlık görevlilerinin kontrolünün ardından sığınmaevine dönen genç kız, bir süre sonra sinir krizi sonucu rahatsızlanınca çağırılan 112 görevlilerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.