BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,66
ALTIN 2.509,92
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz'ın oğluna attığı mesaj sosyal medyayı salladı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, The Water Diviner setinden çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Yılmaz videonun altına, ''The Water Diviner setinden, Avustralya'dan oğluma attığım mesaj! Çok iyi'' notunu düştü.

Abone ol

Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan, 2014 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Russell Crowe’un yaptığı The Water Diviner filminde boy göstermiş ve o dönemin en çok konuşulan konuları arasına girmişlerdi.

Set ortamında yaptıkları sohbetler ve yine setten paylaştıkları fotoğraflarla dikkati çeken ikiliden Cem Yılmaz, yıllar sonra o filmle ilgili bir paylaşımda bulundu. Setteki dinlenme arasında oğlu Kemal’e göndermek için duygusal bir video çeken Yılmaz, bu videoyu üç yıl sonra takipçileriyle paylaştı

Ünlü komedyen, "The Water Diviner setinden, Avustralya'dan oğluma attığım mesaj! Çok iyi" notuyla takipçileriyle paylaştığı videoda, "Merhaba oğlum. Ben yarın eve geliyorum. Sonra Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma... Seni döveceğim" ifadelerini kullanıyor.