BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,19
HABER /  GÜNCEL

Cem Toker'den Barlas'a Twitter'da orantısız şiddet!

Twitter'da günün en çok konuşulan diyaloglarına imza atan Cemil Barlas ve LDP Genel Başkanı Cem Toker arasında 'Gezi' tartışması yaşandı.

Abone ol

Gezi Parkı eylemlerinin birinci yıldönümü yaklaşırken, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Cemil Barlas ve LDP Genel Başkanı Cem Toker arasında 'Gezi' tartışması yaşandı.

-'GAZ İNSANI AKILLANDIRIYOR' -'SOKAK DA SİYASETÇİYİ AKILLANDIRIYOR'

Gezi Parkı olaylarının birinci yıldönümü olan 31 Mayıs tarihi yaklaştıkça, sosyal paylaşım siteleri de hararetli tartışmalara sahne olmaya devam ediyor. Haberx.com sitesi sahibi ve Sabah Gazetesi başyazarı Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas, bugün kişisel twitter hesabından yaptığı bir paylaştım ve o paylaşıma LDP Genel Başkanı tarafından verilen yanıtla gündeme oturdu. Barlas'ın Twitter hesabından yaptığı, 'RTE aynı RTE, Türkiye aynı Türkiye... Ama geziciler ortada yok... Demek ki gaz insanı akıllandırıyor...' şeklinde yaptığı paylaşıma cevap LDP Genel Başkanı Cem Toker'den geldi. Barlas'a 'Gezi aynı Gezi, ağaçlar aynı ağaçlar ama ortada Kışla yok, demek ki sokak da siyasetçiyi akıllandırıyor' diyen Toker'in paylaşımı kısa süre içerisinde onlarca paylaşım aldı. 

TAKSİM KIŞLASI POLEMİĞİ

Paylaşımlarına 'Kışla zaten yoktu.. Hava alanı, kanal, köprü ve RTE tam gaz devam...' şeklinde devam eden Cemil Barlas'a Toker'den yanıt gecikmedi. Başbakan'ın Haziran 2013'te söylediği bir sözü hatırlatan Toker; "Topçu Kışlası da yapılacak, cami de yapılacak, isteseniz de yapılacak,istemeseniz de yapılacak" paylaşımında bulundu. Barlas ise, 'daha yayalaştırma projesi de bitmedi.. Eninde sonunda yapılacak..' tweetiyle argümanına devam etme yoluna gitti.