BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.444,22
HABER /  GÜNCEL

Cem Garipoğlunun ilk sözleri

Garipoğlu nihayet yakalandı. Teslim olmak için ailesinin avukatıyla buluşan zanlının ilk sözleri ne oldu?

Abone ol

Cem Garipoğlu’nun ilk sözleri ''Babam için teslim oluyorum, babamın tutuklu olmasına üzülüyorum'' oldu.

ANLIK BİR GELİŞMEYDİ

Yine Garipoğlu’nun “Anlık bir gelişmeydi, keşke ben ölseydim. Hiç yurt dışına gitmedim. İstanbul’da ve çevresinde dolaştım” dediği belirtiliyor.

KISKANÇLIK İDDİASI

Garipoğlu’nun cinayeti kıskançlık sebebiyle işlediğini söylediği öğrenildi. Garipoğlu’nun teslim olmasında ailesinin etkili olduğu belirtildi.

POLİSLER PROFESYONELDİ

Aile avukatı Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçmişte C.G'nin babasının gözaltına alınış şeklini de bildiğini ifade ederek, bu kez polislerin daha profesyonel olduğunu söyledi. Yasalarda yaşı küçükler için özel usul hükümleri bulunduğunu dile getiren Kaya, bunlara uygun davranıldığını ifade etti.

Gazetecilerin, ''C.G'nin polisler tarafından teslim alındığında 'Babam için teslim oluyorum' dediği şeklindeki iddiaları hatırlatması üzerine avukat Kaya, ''Evet, 'Babam için teslim oluyorum, babamın tutuklu olmasına üzülüyorum' dedi. Neden diye sormadım'' şeklinde konuştu.

“BİR DE BU NASIL OLMUŞ HEPİMİZİN DÜŞÜNMESİ LAZIM”

Kendisinin C.G'nin avukatı olduğunu, suçlamaları herkesin bildiğini dile getiren Kaya, ''Sonuç çok vahim. Çocukla ilgili bir şey söylediğimde yanlış anlaşılmasın. Şimdiye kadar hep yanlış anlaşıldı. Orada hayatını kaybetmiş bir genç kız var, burada da bu var anlamında söylemiyorum. Yani bir suçlu varsa cezasını çeker, ama bir de bu nasıl olmuş, bunu hepimizin düşünmesi lazım'' ifadesini kullandı.

İŞTE YAKALANDIĞI ANDA ÇEKİLEN
FOTOĞRAFLAR....
Yakalanış anını videodan izlemek isterseniz
13. SAYFAYA BAKIN

[PAGE]


[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]



[PAGE]