BIST 10.083
DOLAR 32,25
EURO 34,85
ALTIN 2.431,45
HABER /  GÜNCEL

Cemin sucuk ekmeği kızdırdı

Karnı acıkan Cem'in sucuk ekmek yemesini muhabirlere anlatan Garipoğlu ailesinin avukatına tepki var.

Abone ol

Karabulut Ailesi'nin avukatı, Rezan Epözdemir Cem ile polisi beklerken sucuk ekmek yediklerini anlatan avukata öfke saçtı.

Münevver Karabulut'un annesi Nagehan Karabulut ve erkek kardeşi de katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun bulunduğu İstanbul Çocuk Mahkemeleri'ne geldi.

"Süreç nedeniyle son derece mutluyuz" dedi. Mahkeme binasına gelişinde basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Nagehan Karabulut, herhangi bir açıklama yapmak istemedi.

ÇOK İNCİTİCİ

Aile adına konuşan avukat Rezan Epözdemir, süreçten dolayı memnun olduklarını belirterek, "Süreç nedeniyle son derece mutluyuz. Zanlının yakalanması bize umut verdi. Gelinen noktada öncelikle vurgulanması gereken; savcı bey hakikaten çok yüreklice çalıştı. Delillerin tamamı toplandı. Sadece şüphelinin bulunması bekleniyordu. Şüpheli de bulundu. Dün gece itibariyle şüpheli gözaltına alındı. Hiçbir meslektaşımla ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Mesleki duyarlılıklarım var .Meslektaşımızın bazı basın mensuplarına, 'aile beni aradıktan sonra Cem'i aldım. Sucuk ekmek yedik' şeklindeki açıklamaları çok incitici. Ortada acılı anne ve baba var. Biraz da onların tarafından bakmak lazım" dedi.