BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Cem Garipoğlu böyle uğurlandı! Aileden ilginç taktik

Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp'tan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi.

Abone ol

Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi.

GÖRÜNTÜ ALINMASINA ENGEL OLDULAR

Cenaze aracına aileden kimse binmedi. Adli Tıp Kurumu'ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu. Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Bu sırada korumalar cenaze aracının arka kapısını açarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Anne Garipoğlu ön kapıdan bindi. Cenaze aracı hızla yol aldı.

anne-garipoglu-yolda-cenaze-aracina-bindi-6575287_9912_m.jpg

GARİPOĞLU DEFNEDİLDİ

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi.

Garipoğlu'nun cenazesi, sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Karacaahmet Mezarlığı'nın gasilhanesine getirildi. Buradaki yıkama işleminin ardından naaş, cenaze aracıyla Şakirin Camisi'ne götürüldü.

Cem Garipoğlu'nun ağabeyi Levent Garipoğlu cenaze aracıyla annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol ise farklı bir araçla camiye geldi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN 

aa_picture_20141011_3499618_web.jpg

Burada öğle vakti kılınan cenaze namazına Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida, annesi Tülay Makbule ve ağabeyi Levent Garipoğlu, aile yakınları ile vatandaşlar katıldı.

BABA GARİPOĞLU ARKA SAFLARDA YER ALDI 

Garipoğlu'nun anne ve babasının taziyeler esnasında ağladıkları görülürken, namazda Nida ve Levent Garipoğlu önde saf tutmamayı tercih etti.

Helallik alınmasının ardından Cem Garipoğlu'nun naaşı, aile yakınları tarafından cenaze aracına taşındı.

Cem Garipoğlu'nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

aa_picture_20141011_3498061_web.jpg