BIST 10.302
DOLAR 32,27
EURO 34,83
ALTIN 2.402,86
HABER /  MAGAZİN

Çelikin Seray Sever çelişkisi

Şarkıcılığı çok tartışılan sevgilisi Seray Sever'e albüm yapan Çelik, 4 ay önce bakın neler söylüyordu.

Abone ol

Sunucu, oyuncu Seray Sever aniden şarkıcı olmaya heveslendi. Albümü piyasaya çıktı ancak sesinin yeterliliği ve şarkıcılık kabiliyeti konuşulmaya başladı. Gözler albüme prodüktör olarak imza atan Çelik'e yöneldi. Kendi albümü için stüdyoya kapanan Çelik, Seray Sever'e albüm yapmasıyla ilgili olarak kariyerine zarar verecek bir şeyi asla yapmayacağını söyledi.

Gösteri kadınları

Çelik, bundan yaklaşık 4 ay önce Şafak Karaman'ın TV 8'deki televizyon programında Showgirl kavramıyla ilgili olarak ilginç açıklamalar yapıyordu: "Bunlar gösteri kadınlarıdır, bunların hiç sesi yoktur. Ayrıca dünya standartlarında bir manken fiziğine de sahip değildirler. Bu kadın ne yapar eder, bir yolunu bulur ve bir olayyaratır. Bu olayla gündemde kalmaya çalışır. Apar topar bir de arada şarkı okumaya çalışır, bunlar iki üç ses aralığında olan şeylerdir. Bunun ötesi de yoktur. Bunları arada sırada gösteri dünyasında gösterirsin sonrada çekersin."

Seray Sever de Çelik'in sözlerinin kendisini bağlamadığını belirterek şunları söyledi: "Bana albüm yaptığına göre herhalde onlarla aynı kefeye koymuyor. Gülben Ergen, Hülya Avşar ve Petek Dinçöz eğer Showgirl ise kendimi onların yanına koymuyorum. Çünkü altyapılarımız, eğitimimiz ve hayata bakış açılarımız farklı. Örnek gerekirse Meltem Cumbul da bir single çıkartmıştı, ona daha yakın görüyorum."

Haber: Bülent İpek
Kaynak: