BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sefaköyde zincirleme kaza

Basın Ekspres Yolu'nda üç araç birbirine girdi. Kazada iki kişi can verirken 10 kişi ise yaralandı.

Abone ol

Basın Ekspres Yolu'nda 3 araç birbirine girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 10'a yakın kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Basın Ekspres Yolu Sefaköy mevkii Havalimanı yönünde meydana geldi. Aynı yöne seyir halinde bulunan Ali Kazak yönetimindeki 34 UUA 94 plakalı otomobil ile Zeynel Bektaş yönetimindeki 34 ZD 5293 plakalı bir başka otomobile, arkalarından gelmekte olan 34 LFK 18 plakalı otomobil çarptı.

İki araca çarpan şahıs, kazanın ardından olay yerinden kaçarken, çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobillere, arkalarından gelmekte olan ve Topkapı-İkitelli arasında çalışan, Ali Çakır yönetimindeki 34 M 4148 plakalı minibüs çarptı. Kazada, çarpmanın ardından takla atan minibüsün sürücüsü Ali Kazak camdan fırlayarak, otomobillerden birinde bulunan Sinem Özen (30) adlı bayan da arka koltukta sıkışarak feci şekilde can verdi.

Kazada, ilk belirlemelere göre 10'a yakın kişi yaralandı. Yaralılar, çevreden yetişen vatandaşların araçları ve olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından araçlar hurda haline gelirken, Basın Ekspres Yolu savaş alanına döndü ve uzun süre trafiğe kapandı. Polis, olayın ardından kaçan otomobilin sürücüsünün tespiti için soruşturma başlattı.

Kazada durumu ağır olan yaralıların isimleri şöyle: Güner Avcı, Orhan Demir, Hakkı Koç, Zeynel Bektaş, Gülay Bahçer. Durumları hafif olan 5 yaralı ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin cesedi savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.