BIST 10.169
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.400,26
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çelikbilek Kastamonulularla buluştu

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Sivil Toplum Kuruluşları’na yaptığı ziyaretleri Beykozlu Kastamonulular Derneği’yle sürdürdü.

Abone ol

İlçemizde faaliyet gösteren STK ve yöre derneklerine ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yeni durağı Beykozlu Kastamonulular Derneği’ydi. Beraberindeki heyetle Kastamonuluları ziyaret eden Başkan Çelikbilek yoğun ilgiyle karşılandı.

İncirköy’de bulunan dernek binasında yapılan ziyarete Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Dernek Başkanı Yılmaz Özdemir, Dernek Kurucu Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ile Kastamonulu vatandaşlar katıldı.

Selamlama konuşmasında misafirlerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Dernek Başkanı Yılmaz Özdemir, sözü Dernek Kurucu Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’na bıraktı. Kaşıtoğlu ise, ”Beykozlulara ve Kastamonulu hemşerilerimize verdiği maddi manevi destekler dolayısıyla Başkanımıza teşekkür ederken, projelerini gerçekleştirme konusunda kendisine başarılar diliyoruz” dedi. Eğitim konusunda ilçemizin çeşitli sıkıntılarının bulunduğunu belirten Kaşıtoğlu, Yenimahalle-Ümraniye sınırında yer alan ve Yenimahalleli 500 öğrencinin okuduğu Şehit Öğretmen Ahmet Onay İlköğretim Okulu’na matematik sınıfı yaptıran Başkan Çelikbilek’e mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise, derneklere yaptıkları ziyaretlerle ilçe sakinleriyle bilgi paylaşımında bulundukları ve bunun geliştirilen projelerde kendilerine fayda sağladığını ifade etti. Beykozlularla bazı projelere birlikte karar vereceklerini kaydeden Başkan Çelikbilek, Mayıs ayında konuyla ilgili bir referandum yapılacağını açıkladı.

Beykoz’un sosyal gelişimle birlikte birçok sorunu da beraberinde getirdiğine değinen Başkan Çelikbilek, “Elele vererek, imkanlarımızı zorlayarak, birbirimize destek olarak sıkıntılarımızı aşacağız. Bizler bunun için gayret ediyoruz. Beykozluları mutlu görmek, bu bölgenin insanlarını huzurlu görmek bizleri mutlu ediyor. Önümüzdeki 4 yıl içinde çok önemli projelere imza atacağız. Beykoz’u sosyal belediyecilik ve çağdaş şehircilik kriterlerine en uygun hale dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Kastamonulular tarafından misafirlere Kastamonu’ya has ürünler olan pirinç, sarımsak ve çekme helvasından oluşan bir paket hediye edildi.