BIST 10.233
DOLAR 32,39
EURO 34,76
ALTIN 2.394,99
HABER /  MAGAZİN

Çelebi'den Tuğçe Kazaz'a ağır eleştiri

Programa konuk olan Sema Çelebi, Tuğçe Kazaz'ın davranışını sert sözlerle eleştirdi.

Abone ol

Sevgilisinin isteği üzerine Müslümanlıktan çıkarak önce Hristiyan sonra Budist daha sonra tekrar Müslüman olan Tuğçe Kazaz, geçtiğimiz günlerde baş manken olarak yer aldığı defilede tesettür kıyafetleri giyince tepki topladı.

Bu konu Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında da konuşuldu.

TUĞÇE KAZAZ KİŞİLİKSİZ

Kişilik, karakter zayıflığı. Bir insanın karakterinin çok kuvvetli olması lazım. Oturması lazım. Kişiliğin gelişmişse ve çok kuvvetliyse... Bazen kişilikler gelişir ama kuvvetsiz olur.Kişiliksiz kalırsın yine de. Bence bu kişiliğinden gelen bir problem. Kişiliksiz yani.

BİRİNE GİDİP AŞIK OLURSA DİNİNİ YİNE DEĞİŞTİRİR

Yine dinini değiştirebilir. Ne olacak? Birine aşık oldu, gitti kilise nikahı yaptı. Hristiyan oldu. Sonra aklına esti, Budist oldu. Aklına esti, Müslüman oldu. Şimdi birine gidip aşık olursa yine bir Musevi ya da başka dinden birine değiştirebilir her an için. Kişilik karmaşası var kızda.

Ama İslam-ı Müslümanlığa geçtiyse mutlaka biri vardır arkasında diye düşünüyorum. Eğer sağlam bir sebepten dolayı döndüyse kalabilir.

KALBİNİN ETKİSİYLE SEÇTİĞİNE İNANMIYORUM

Dinini kalbinin sesinin etkisiyle seçtiğine inanmıyorum. Eğer öyle olsaydı, ilkinde de kalbinin sesini dinlerdi. Ben pek ihtimal vermiyorum kalbinin sesinin etkisi olacağına.