BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

CHP'li başkana saldırana feci dayak

İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, kreş açılışı sırasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Abone ol

Saldırı sonrası saldırgan, belediye başkanının çevresindeki kişiler tarafından dövüldü. Saldırganın babasını köpek ısırmasından ötürü şikayetçi olmak için gittiği belediyede, başkanla arasında geçen diyalog sonrasında yumruk attığı ortaya çıktı.

BAŞKANA YUMRUK

Kartal'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşen kreş açılışında Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, İrfan Yücesoy adlı bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Başkana yumruk atan saldırgana çevredekiler hemen müdahale etti. Aralarında başkanın korumalarının da bulunduğu kişiler, etkisiz hale getirilen saldırganı yumruklamaya başladı. Başkanı yumraklayan saldırgan, çok sayıda kişi tarafından yumruklanarak bir odaya sokuldu

KREŞ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE

Yumruklu saldırgan sokulduğu odada da dövüldü. Bu sırada bazılarının kızgın kişileri yatıştırmaya çalıştığı, ancak bunu başaramadığı görüldü. Bütün bunlar o sırada odada bulunan kreş çocuklarının gözü önünde oldu. saldirgan.jpg

"POLİSİ ÇAĞIRIN"

Odada tamamen etkisiz hale getirilen saldırgan polisin çağırılmasını istedi, ama bu sırada yine kızgın kişilerin yumruklarına hedef oldu. Sonunda polis olay yerine geldi, ve başkanı yumruklayan kişiyi polis merkezine götürdü.

BAŞKAN ÖZ: TANIMIYORUM

Olaydan sonra konuşan Kartal'ın CHP'li Belediye Başkanı saldırganı da saldırının nedenini de bilmediğini söyledi.

BABASINI KÖPEK ISIRMIŞ

Olaydan sonra polis merkezine götürülen saldırganın adınının İrfan Yücesoy olduğu, babasının bir köpek tarafından ısırılmasından ötürü şikayetçi olduğu, bu diyalog sırasında başkana yumruk attığı öğrenildi.

BAŞKAN KONUŞTU

Saldırının ardından Selvi Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz bir kahveye geçerek burada çay içtiler. Öz, belediyede görevli fotoğrafçının çektiği resimlerden kendisine saldıran kişinin kim olduğuna baktı. Ardından gazetecilere açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, saldırganı tanımadığını belirterek "Fotoğrafta gördüğümüz kadarıyla tanımadığımız bir şahıs, olayın detaylarını arkadaşlarımız daha sonra çıkaracaklar, perde arkasında ne olduğunu bilemiyoruz. Halkın yanımızda olduğu bir yerde vurmada söz konusu olamaz, darbe almamızda söz konusu olamaz. Kartal'da korumayla dolaşan bir insan değilim. Bana zarar verecek insan her zaman her yerde istediği şeyi yapabilir. Bu hareket bu mutlu günümüze gölge düşürmek için yapılmıştır. Bunada kimsenin gücü yoktur." dedi.

saldiri.jpg