BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.435,77
HABER /  DÜNYA

Ceceli’den dev konser

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Bursa’da yaklaşık 150 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. <br/>Temaşa-i Ramazan programı kapsamında konse...

Abone ol

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Bursa’da yaklaşık 150 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.
Temaşa-i Ramazan programı kapsamında konser veren ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli, seslendirdiği eserler ile Bursalı sevenlerini keyifli bir müzik yolculuğuna çıkardı. Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Temaşa-i Ramazan programı, Merinos Parkı’nda eğlenceli anlara imza atmaya devam ediyor. Birbirinden özel sanatçılarla Bursalı sanatseverleri bir araya getiren program, yine özel bir sesi ağırladı. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, alanı dolduran yaklaşık 150 bin kişiye seslendirdiği parçalar ile unutulmaz bir gece yaşattı.

CECELİ KONSER REKORUNU FOTOĞRAFLADI
Özellikle genç hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Ceceli, parçalarını Bursalı sevenleri ile birlikte seslendirdi. Ünlü sanatçı, dinlemeye gelen bir engelli ile de yakından ilgilendi. Sahnede hayranlarının coşkusunu zaman zaman cep telefonu ile çeken Ceceli, Bursa’da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Konser sonrası ünlü sanatçıya Bursa Kültür A.Ş. genel müdürü Rıfat Bakan plaket takdim etti.
(İHA)