BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,07
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çayırova'ya toplum sağlığı merkezi

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Aydınlık ile birlikte Toplum Sağlığı Merkezi yapılacak yerde incelemelerde bulundu.

Abone ol

Kocaeli’nin Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Aydınlık ile birlikte Uğur Mumcu Caddesi üzerinde Toplum Sağlığı Merkezi yapılacak yerde incelemelerde bulundu.

Belediye meclisi tarafından Sağlık Bakanlığı’na devredilen arsaya yapılacak Toplum Sağlığı Merkezinin inşaatına bu yıl içinde başlanacak. Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova’nın sağlık konusundaki eksikliğini bir nebze ortadan kaldıracak merkezin büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi. Çayırova'da sağlık açısından ilk 112 Acil Servisini hizmete açtıklarını ifade eden Akbaş, her geçen gün ilçenin daha iyi duruma geldiğini dile getirdi. Sağlık Müdürü Hasan Aydınlık, Çayırova ilçesinin yeni bir tesisi daha kavuşacağını söyledi. Aydınlık, ilk etapta 7 doktor ile hizmet vermesi planlanan sağlık merkezinde ilerde 25 doktorun çalışacağını belirtti.

İçerisinde acil servis, aile hekimliği, verem savaş dispanseri, röntgen laboratuarı ve aile planlaması gibi alanların da olacağı sağlık merkezinin proje çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Aydınlık, kısa bir süre sonra Çayırova’nın Toplum Sağlığı Merkezi’ne kavuşacağını kaydetti.