BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,88
ALTIN 2.415,96
HABER /  SPOR

Cavcavdan şok açıklamalar

Cavcav genel değerlendirme yaptı. Carlos'tan, Gökhan Güleç'e kadar herkesi konuştu.

Abone ol

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Gökhan Güleç için oyuncunun manejerine tekliflerini sunduklarını belirterek,

Yeni sezon öncesinde teknik direktör olarak takımın başına getirdikleri Fuat Çapa'nın takımlarında başarıyı yakalayacaklarından emin olduğunu söyleyen İlhan Cavcav,

"Fuat Çapa'nın takımın başında başarılı olacağına inandığımız için göreve getirdik. Bu yıl takıma 4 yabancı oyuncu getirdik. Hazırlık döneminde havaların sıcak olmasından dolayı takımımız daha lige tam hazır diyemem. Rize maçı daha iyiydi. Gençlerbirliği galibiyete daha yakındı. Rizespor da kazanabilirdi maçı onlarda iyi oynadılar. Rizespor maçında takım olarak iyi oynadık. Kazandık .'' diye konuştu.

Gökhan Güleç için son karar Fuat Çapa'nındır

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Gökhan Güleç için oyuncunun manejerine tekliflerini sunduklarını söyleyen Cavcav, bu transferle ilgi olarak ise şunları söyledi;

"Gökhan için bugün manageri ile konuştum. Daha verilmiş bir karar yok. Ama değerlendirme alacağız. Eger oyuncu ile anlaşırsak hocayla konuşacam. Son karar Fuat hocanandır. Biz Gençlerbirliği olarak kiralık oyuncu almıyoruz."

Mehmet Çakır'ın fiyatı 5 milyon Euro
Transfer sezonunda 4 büyük takımın çok istediği ancak yüksek bonservis nedeniyle transferini bir türlü noktalayamadığı Mehmet Çakır için kendisini son olarak Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın aradığını söyleyen Cavcav, "Mehmet Çakır için Ziya Doğan beni aradı. Kendisine bu oyuncuya ihtiyacımız olduğunu ve veremeyeceğimizi söyledik.'' dedi.

Yıldırım hatalarını tekrar etmezse R.Carlos'a verdiği parayı çıkarır
İlhan Cavcav Fenerbahçe'nin Real Madrid'ten aldığı ünlü Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos için de ilginç açıklamarda bulundu.

Böyle önemli isimlerin Türkiye'ye gelmesinin Türk futboluna yararlı olduğunu da belirten Cavcav, ''Roberto Carlos'un Türkiye'ye gelişine ben olumlu bakıyorum. Çok büyük isim. Aziz Yıldırım eski hatalarını tekrar etmezse ben inanıyorum ki Carlos'a verdikleri parayı gerek maç biletlerinden gerek forma satışından defalarcı çıkartaçaktır." şeklinde konuştu.