BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Doktor hemşire tokatladı

Diş hekimi, eşini tedavi için götürdüğü hastanede ortalığı birbirine kattı.

Abone ol

Hemşirenin birini tokatlayan kızgın doktor kalbi rahatsız bir hemşireyi de hastanelik etti. Doktorun 3 yıla kadar hapsi isteniyor

Burdur'da diş hekimi olarak görev yapan Serdar Gofralı, dün eşini tedavi ettirmek için gittiği Kadın Doğum Hastanesi'ni birbirine kattı. Eşi ile daha hızlı ilgilenilmesini isteyen diş doktoru, neden bağırdığını soran hemşireye tokat attı. Tokat yiyen hemşire polise haber verirken, doktorun korku dolu anlar yaşattığı başka bir hemşire rahatsızlanarak tedavi altına alındı.

ÇOK HIRÇIN VE SABIRSIZDI

Hamile eşini rahatsızlandığı için Burdur Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne getiren Dr. Serdar Gofralı, kısa sürede acil girişindeki kayıt yapan memurlarla tartıştı. Daha sonra hızlı bir şekilde servise gönderilen Gofralı ve eşi, burada hemşireler tarafından karşılandı. Nöbetçi doktoru arayan hemşireler beklemedikleri bir tepki ile karşılaştı. Hemşirelerin ifadesine göre, çok hırçın ve sabırsız olan Gofralı, kendilerine bağırdı. Masayı yumruklayıp, girilmesi yasak olan bölüme girerek aldığı sandalyeyi duvara fırlattığı öğrenilen Gofralı'ya sorumlu hemşire müdahale etmek istedi. Ancak sorumlu hemşire Asuman Kubat daha durumu anlayamadan doktorun tokat vurması ile sarsıldı. Gürültüye gelen güvenlik görevlileri Dr. Gofralı'yı tutarak emniyet güçlerine teslim etti.

Bu sırada eşi polis olan Asuman Kubat da diğer meslektaşları ile birlikte sakinleşmeye çalıştı. Ancak Doktor Gofralı'nın yaşattığı korku dolu anlar, hemşirelerden Neşe Gül Koç'u hastanelik etti. Kalbinden rahatsızlığı olduğu anlaşılan Koç, hastanede yapılan müdahalenin ardından sakinleştirilebildi.

MEMURA MUKAVEMET VE DARPTAN YARGILANACAK

Burdur Adliyesi'ne dün öğle saatlerinde giden hemşireler doktordan davacı oldu. Savcı tarafından ifadesi alınan Dr.Serdar Gofralı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak Burdur Cumhuriyet Savcısının, Gofralı hakkında “görev başındaki memura mukavemet ve hakaret ile darp suçlarından 1,5 yıl ile 3 arasında hapis istemiyle dava açmak için” çalışmalara başladığı öğrenildi.