BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal maçın ardından ne dedi?

Medical Park Antalyaspor'u yenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, zor alınan galibiyeti yorumladı.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyeti değerlendirdi.

Carlos Carvalhal, daha fazla dinlendiği için rakiplerinin daha diri olduğunu ve bunun sıkıntısını yaşadıklarını dile getirdi. Maça iyi başladıklarını vurgulayan Carvalhal, şunları söyledi: ''İlk golümüzü bulmadan önce de pozisyona girdik. Golü bulduktan sonra maçı koparmak için pozisyonumuz oldu. İkinci yarı farklıydı. Rakip daha fazla topla oynadı. Pozisyon buldular. Cenk bugün iyi oynadı. Başarılı performans gösterdi. İkinci yarıda bulduğumuz kontra ataklarla rakibe yakın pozisyonlara girdik. Çok zor bir galibiyet aldık. Kritik saydığım maçı kazanmak beni çok mutlu etti.''

GUTİ İÇİN DE KONUŞTU

Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, Guti konusundaki soruyu ise ''Geçen gün de söylemiştim. Şu anda kadroda olmayan oyuncularla ilgili konuşmayacağım. Bunu speküle edenler insanlar. Ben kendi işimi yapıyorum. İşim maçla ilgili konuşmak'' dedi.

İYİ YAPTIĞIMIZ ŞEYİN KARŞILIĞINI ALAMADIK

Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek de yaptığı değerlendirmede: ''Maça 1-0 mağlup başladık. Penaltı golü beklemediğimiz goldü. Planlarımızı alt üst etti. Sonra oyuna hakim olduk. Kaybetmek bizi biraz üzdü. Puan veya puanlar için gelmiştik. Bu oyunun karşılığı da en azından puan olmalıydı. Futbolda maalesef iyi yaptığınız şeylerin karşılığını alamıyorsunuz. Oynanan oyun gelecek adına ümit vericiydi.'' şeklinde konuştu.