BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Çarşaf giyip eşinin sevgilisini öldürdü

Eskişehir'de bir kişi çarşaf giyip kadın çantası takarak, boşanmak üzere olduğu eşinin sevgilisini sokak ortasında öldürdü.

Abone ol

İNTERNET HABER - Eskişehir'de 32 yaşındaki İzzet Bayrak, siyah çarşaf giyip omzuna kadın çantası takarak, ayrı yaşadığı boşanma davaları süren eşi Özlem Bayrak'ın sevgilisi olduğu öne sürülen 25 yaşındaki Eyüp Duran'ı sokak ortasında tabancayla ateş ederek öldürdü.

Polisler tarafından yakalanan İzzet Bayrak, boşanma davaları süren eşinin, sevgilisinden dünyaya getirdiği çocuğun babası olarak kendi ismini nüfusa yazdırmalarına sinirlenip olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Olay kentin Şemsettin Günaltay Caddesi ile Dilek Caddesi'nin kesiştiği kavşakta bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Ankara'nın Polatlı ilçesinde oturan İzzet Bayrak, boşanma davaları süren ve ayrı yaşadığı eşi Özlem Bayrak'ın, sevgilisi Eyüp Duran'dan bir çocuk dünyaya getirdiğini ve bu çocuğun babası olarak da kendisiymiş gibi nüfusa kaydettirdiğini öğrendi.

KARA ÇARŞAFLA OTOMOBİLE BİNDİ

Bu duruma sinirlenen İzzet Bayrak, Polatlı'dan Eskişehir'e gelerek burada önce bir otomobil kiraladı. Daha sonra siyah çarşaf giyip omzuna da kadın çantası takan İzzet Bayrak, eşi ve birlikte yaşadığı Eyüp Duran'ın oturdukları Emek Mahallesi'ndeki evlerinin yakına gitti.

Eyüp Duran'ın evden çıktığını gören İzzet Bayrak, iddiaya göre üzerinde kadın çarşafıyla otomobilden inip Eyüp Duran'a yaklaştı ve yanında taşıdığı tabancayla 5 el ateş etti. Bayrak, 06 BN 0508 plakalı otomobile binerek kaçtı. Ağır yaralanan Eyüp Duran 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'nde öldü.

TRAFİK EKİPLERİ YAKALADI

Olay yerinden kaçan İzzet Bayrak, Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekipleri tarafından Eskişehir- Ankara karayolunun 28'inci kilometresindeki bir akaryakıt istasyonunda yakalandı. Bayrak'ın olayda kamuflaj olarak kullandığı kadın çarşafı, kadın çantası ve suç aleti tabanca otomobil içerisinde bulundu.

Gözaltına alınan İzzet Bayrak eşinin kendisini başka kişilerle aldattığını ileri sürerek boşanma davası açtığını söylediği ilk ifadesinde, "Dost hayatı yaşadığı Eyüp Duran'dan bir çocuk dünyaya getirdi. Çocuğu babası olarak da benim ismimle nüfusa kaydettiklerini öğrendim. Bu olaya çok sinirlendiğim için olayı gerçekleştirdim" dedi.