BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.383,37
HABER /  SPOR

Carlostan yaşlı eleştirilerine cevap

Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, kendisinin yaşlı olduğunu ileri sürerek, eleştirenlere cevap verdi.

Abone ol

İspanya Birinci Ligi'nde (La Liga) bitime 3 hafta kala son dakikada attığı golle Real Madrid'i zirvede tutan Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos, "20 yaşımdakinden daha fazla koşuyorum" dedi.

Recreativo Gimnastic'i deplasmanda 3-2 yenen Real Madrid'te, son dakikada galibiyet golünü atan Roberto Carlos'a, İspanyol basınından övgüler yağdı. Real Madrid'in 'kurtarıcısı' olarak gösterilen Carlos, basına verdiği demeçlerde, "Son 3 maçı kazanırsak şampiyon oluruz. Kendimize güveniyoruz ama ayaklarımız yere basmalı" şeklinde konuştu.

Tecrübeli defans oyuncusu, bu sezon kendisini 'yaşlı' olduğu gerekçesiyle eleştirenler olduğunu hatırlatarak, "20 yaşımdakinden daha fazla koşuyorum. Takım arkadaşlarıma bana güvendiği için teşekkür ediyorum. Kariyerimin en güzel dönemlerinden birini geçiriyorum. Gol attığım için çok mutluyum" dedi.

Bu arada Real Madridli taraftarlar, İspanyol spor gazetelerine gönderdikleri mesajlarda, sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyuran Carlos'un kalmasını istediler.

La Liga'da bitime 3 hafta kala şampiyonluk yarışı, Real Madrid (69), Barcelona (69), Sevilla (67) ve Valencia (65) arasında devam ediyor.