BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.383,90
HABER /  GÜNCEL

Genç kız tecavüzden nasıl kurtuldu?

Evinin önünden 3 kişinin bulunduğu bir otomobille zorla kaçırıldı. Ormanlık alana götürüldü. Genç kız ne yaptı ?

Abone ol

İddiaya göre, 75. Yıl Mahallesi’nde oturan S.G. (18), evinin önünde içerisinde tanımadığı 3 kişinin bulunduğu bir otomobile zorla bindirilerek Hacı Azizler köyü yakınlarındaki ormanlık alana götürüldü.

Zanlılar, cep telefonunu gasp ettikleri ve ilişkiye girmek istedikleri genç kıza cinsel saldırıda bulundu. Zanlılara, "Hepinizle birlikte olamam, bir arkadaşımı daha çağırayım" diyen S.G, daha sonra bir kız arkadaşını telefonla arayarak, buluşmak istediğini söyledi.

Zanlılarla birlikte Dumlupınar Mahallesi’ndeki buluşma noktasına giden S.G, yanlarına gelen arkadaşıyla birlikte kaçarak yakındaki bir markete sığındı.

Genç kız, telefonla polisten yardım isterken, zanlılar otomobille olay yerinden uzaklaştı.

S.G’nin verdiği eşkal üzerine bölgede operasyon başlatan polis ekipleri, plakası belirlenen otomobili Atatürk Bulvarı’nda durdurdu.

Araçta bulunan Tezcan K. (27), Ümit T. (28), Murat K. (29) ile olaya karıştığı iddia edilen İsa N. (26), gözaltına alındı.

Şehit Mehmet Polis Merkezi’ne götürülen zanlılar, sorgulamalarının ardından, "Cinsel saldırı, gasp, zorla adam kaçırma" suçlarından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı..