BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.504,93
HABER /  SPOR

Mehmet Cansundan şok açıklamalar

Galatasaray Eski Kulüp Başkanı Memet Cansun Galatasaray için öyle açıklama yaptı ki...

Abone ol

Galatasaray Kulübü eski başkanı Mehmet Cansun, ''Bundan evvel biz Fenerbahçe'yi 10 sene her yerde yendik, geçtik. Onlar da bizi geçecekler anlaşılan, 10 sene sürüneceğiz'' dedi.

Mehmet Cansun, internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Galatasaray kulübünün eski bir başkanı ve yöneticisi olarak, yaşadığınız ve yaşattığınız başarılardan sonra Galatasaray'ın ve taraftarın gelmiş olduğu bu konumu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusuna, şöyle yanıt verdi:

''Bunu detaylı bir şekilde konuşmak lazım. Ciddi sıkıntılar var çünkü. Allah
yardımcıları olsun. Bu kadar çok fazla üst üste hata yaptığın vakit, sonucu da
tabii ağır bir bedele doğru da gidiyor. Galatasaray'ın bu 5 senesi, yani Özhan
Ağabey seçildikten sonra benim beklediğimden çok daha iyi geçti.

Fenerbahçe'nin çok daha açık ara gitmesi lazımdı, yapamadılar. Fenerbahçe kendinden yapamadı ama bundan sonrası için Allah yardımcıları olsun, çok daha zor.'' Fenerbahçe'nin, Özhan Canaydın'ın Galatasaray'da başkan olduğu dönemde 3 şampiyonluk elde ettiğinin hatırlatılması üzerine Cansun, ''O bile bana göre hiçbir şey değil. Çünkü o kadar büyük yatırım içerisindeydiler ki çok daha iyi şeyler yapmaları lazımdı, yapamadılar. Onun için bundan sonrası bence daha vahim'' dedi.

''Vahim derken sizce Galatasaray'ı neler bekliyor?'' sorusuna Cansun,
''Bundan evvel biz Fenerbahçe'yi 10 sene her yerde yendik, geçtik. Onlar da bizi geçecekler anlaşılan, 10 sene sürüneceğiz'' diye yanıt verdi.