BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

100 binince Bakkart taksiciye

Bakırköy Belediyesi tarafından yaklaşık 2,5 yıldır Bakırköylülere dağıttığı BAKKART, 100.000’inci üyeye ulaştı.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi tarafından yaklaşık 2,5 yıldır Bakırköylülerin ücretsiz acil sağlık ve sağlık hizmeti almasına ,ücretsiz çamaşırhaneden yararlanmaya ve indirimli alışveriş yapmasına olanak sağlayan BAKKART ,100.000’inci üyeye ulaştı.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Semih Kaçanoğlu ’nun da katıldığı törenle Bakırköy’deki 28 taksi durağındaki yaklaşık 2500 taksici ve ailelerine BAKKART dağıtıldı.

Taksici esnafının yurttaşların ulaşımını sağlamanın yanı sıra taksi duraklarının bulunduğu sokaklarda hırsızlık olaylarının az olması münasebetiyle güvenlik ve acil durumlardaki müdahaleleriyle sağlık açısından da önemli misyonları olduğu için 100.000’inci BAKKART’ı taksicilere verdiklerini söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Taksici arkadaşlarımız bütün gün İstanbul trafiğinde zor şartlar altında işlerini yapmaya çalışıyorlar. Biz de acil durumlarında Türkiye’nin neresinde olursa olsunlar sağlık açısından güvenceleri olsun istedik. Ayrıca Bakırköy’deki 15 taksi durağımızı da yenileyeceğiz.”dedi.

İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Semih Kaçanoğlu da korsan taksi sorununa dikkat çekerek,” Maalesef İstanbul’da korsan taksiciler esnaf arkadaşlarımızın ekmeğiyle oynuyorlar. İşleri durgun olan arkadaşlarımız kontak kapatma noktasına geldiler. Zaten özellikle güvenlik ve başı boş dolaşmaktan yana dertli olan taksici esnafı korsan taksilerin her geçen gün artmasıyla sıkıntı yaşıyorlar. Bu bağlamda Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de taksici esnafının yanında olmaya devam etmesi bizi bir parça umutlandırmaktadır. Belediye Başkanımızın yaptıklarını İstanbul’daki tüm belediye başkanlarının örnek almasını diliyorum”şeklinde konuştu.