BIST 9.872
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.451,97
HABER /  DÜNYA

ÇANTAYI KARNINA GİZLEYEREK ÇALDI

Konya’da bir mağazaya giren şüpheli, müşterinin çantasını çalıp karnına saklayarak kaçtı. Güvenlik kamerasından tespit edilen şüpheli yakala...

Abone ol

Konya’da bir mağazaya giren şüpheli, müşterinin çantasını çalıp karnına saklayarak kaçtı. Güvenlik kamerasından tespit edilen şüpheli yakalanırken, başka bir hırsız da girdiği 5 evin 3’ünden hırsızlık yaptı.
Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde bir mağazaya gelen müşterinin çantası çalındı. Polis, olay yerine gelerek güvenlik kameralarını incelediğinde hırsızlıktan 25 ayrı kaydı bulunan Hasan C’nin (23), olduğunu belirledi. Polis, daha önceki hırsızlık olaylarından tanıdığı şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Yakalanan şüphelinin çantanın içinden çıkan telefonlardan birini sattığını belirlenirken, ikinci telefonu ile çantayı bıraktığı yerden başka bir kişinin çaldığını iddia etti. Önce güvenlik kamerası, ardından da polise yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Konya’da merkez Meram ilçesinde 5 eve girildiğini ve 3 evden çeşitli mutfak malzemeleri çalındığını öğrenen polis araştırma yaptı. Yapılan araştırmada daha önce hırsızlıktan kaydı bulunan şüpheli Emre Ş. (23), polis tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelinin 3 evden çaldığı malzemeler ele geçirildi. Şüpheli sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)