BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.432,00
HABER /  DÜNYA

CEMİL ÇİÇEK’TEN 1 MAYIS MESAJI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, “Toplumumuzun hayat standartlarını yükseltmek için çalışan insanlarımız...

Abone ol

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, “Toplumumuzun hayat standartlarını yükseltmek için çalışan insanlarımızın haklarının geliştirilmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi temel hedefimizdir” dedi.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında “Çalışarak ve üreterek hayata değer katan bütün işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” diyen Cemil Çiçek, mesajında şunları kaydetti:
“Dünyanın varlıklı ve güçlü ülkeleri, üreten ülkelerdir. Ülkemiz de gücünü üretenlerinden almaktadır. Tarım, sanayi-teknoloji ve hizmet sektörü başta olmak üzere hayatın her alanında beyin ve kol gücü ile üreten insanlar sayesinde, toplumların gelişmişlik düzeyleri artmaktadır.
Toplumumuzun hayat standartlarını yükseltmek için çalışan insanlarımızın haklarının geliştirilmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi temel hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmamızın gelişmişlik seviyemizin artmasına paralel mümkün olacağı bilinmektedir. Her yıl 1 Mayıs günü kutlanan emek ve Dayanışma Günü’nün geçen yıl olduğu gibi bu yıl da huzurlu bir şekilde kutlanmasını temenni ediyorum. Bu güzel günde, bütün çalışanlarımıza mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”
(İHA)