BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.396,86
HABER /  SPOR

Çantalar havada uçuşuyor

Takımlar birbirini yensin, yenilsin diye Anadolu'da çantalar uçuşuyor.

Abone ol

"Takımlar birbirini yensin, yenilsin diye Anadolu'da çantalar uçuşuyor. Düne dek rayiç 250 milyardı. Bugün ise 500 milyara çıktı. Bunu yapanların kimler olduğunu herkes iyi biliyor."

Denizlispor Başkanı Ali İpek, yarın oynanacak F.Bahçe maçı öncesi zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Anadolu'da para dolu çantaların havalarda uçuştuğunu vurgulayan İpek, şu açıklamaları yaptı: "Takımlar birbirlerini yensin, yenilsin diye çantalar Anadolu'da şehir şehir dolaşıyor. Bunların kim olduğunu sormayın, kanıtlayamam. Ancak kimler olduğunu herkes çok iyi biliyor.
Özellikle de futbol kamuoyu çok iyi tanıyor. Ben, futbolun konuşulduğu her yerde bu çantaların çıktığını söyledim. Hemen telefonlar yağdı 'Beni mi kastettin?' diye. Ben de 'Adım söylemedim ki, neden alınıyorsun?' yanıtını verdim. Bunlar kendilerini böyle ifşa ediyorlar. Dünkü (perşembe) çantanın içindeki rayiç 250 milyar civarındaydı. Bugün (cuma) 500 milyara dek çıktığını duydum

'Antep'in gazisi boldur!'
Bizim F.Bahçe ile oynayacağımız maç kadar, G.Antep-Malatya mücadelesi de önemli. O maçla ilgili birçok dedikodu yapılıyor. Hepsine kulağımı tıkıyorum. Çünkü Antep, gazisi bol bir memlekettir. Şikeyle işi olmaz, sağlam durur. 2. yarıda ligin en başarılı 6. takımıyız. Çok net söylüyorum, biz düşmeyeceğiz. Kaybettiğimiz 14-15 puanda ciddi hakem hataları var. Bu arada federasyon seçimi sonrası belediyeyle yaşanan sorun halloldu. Dün 500 bin YTL ödediler. F.Bahçe maçı sonrası da 250 bin YTL daha verecekler. Bilet fiyatlarını da indirdik. 150-200 YTL olması gereken maç için 15-40 YTL alacağız. Çünkü taraftardan destek bekliyoruz."