BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.394,95
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında görünmez kaza

İbrahim Tatlıses'in sunduğu canlı yayın sırasında görünmez bir kaza yaşandı.

Abone ol

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'nda bugün hizmete açtığı 4 yıldızlı otelde gerçekleştirilen canlı yayın sırasında görünmez bir kaza yaşandı. Yeni hizmete giren otelin balkonundan bahçedeki canlı yayını izlemeye çalışan bir Tatlıses hayranı, betona düştü. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası'ndaki 4 yıldızlı otelini bugün hizmete açan İbrahim Tatlıses daha sonra bir televizyon kanalında yayınlanan "İbo Show" programının canlı yayınına başladı. Alişan ile Lerzan Mutlu'nun konuk olduğu programa, Kuşadalılar ile İbrahim Tatlıses hayranları büyük ilgi gösterince izdiham yaşandı. Hem otelin hem de otele bitişik durumdaki sitelerin balkonları tıka basa doldu.

İbrahim Tatlıses canlı yayını sürdürdüğü sırada programı otelin balkonundan izleyen Ertuğrul Felek isimli Tatlıses hayranı heyecandan dengesini kaybederek, bahçedeki betona çakıldı. Bu arada, programa reklam girilerek ara verilirken, yaralanan Tatlıses hayranı Ertuğrul Felek Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından ve omuzundan yaralanan Felek hemen ameliyata alındı. Tatlıses, yaralanan kişinin hastaneye kaldırılmasının ardından programına devam etti.