BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,70
ALTIN 2.421,69
HABER /  GÜNCEL

Cani sevgiliden tuhaf infaz!

Konya'da sevgilisi tarafından boğularak öldürülen genç kızın cesedi bir elma ağacının dibinde gömülü olarak bulundu!

Abone ol

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde 2 yıldır kayıp olan 21 yaşındaki Ebru Erdoğan'ın, birlikte kaçtığı sevgilisi 25 yaşındaki Abdullah O. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Abdullah O.'nun ailesinin istememesi üzerine Ebru Erdoğan'ı otomobille evine geri götürdüğü sırada çıkan tartışma sonucu yolun kenarındaki suda boğduğu, cesedini de kendilerine ait meyve bahçesinde bulunan iki elma ağacının arasına gömdüğü belirlendi.

"ELMAYI ÇOK SEVİYORDU"

Gözaltına alınan şüpheli ifadesinde, ''Ebru elmayı çok seviyordu. O yüzden cesedini köyümüzdeki elma bahçesine götürüp, iki elma ağacı arasına gömdüm'' dedi.

Seydişehir merkezde oturan Ebru Erdoğan, 6 Temmuz 2009 yılında kayboldu. Bunun üzerine baba 48 yaşındaki Mehmet Erdoğan, bir gün sonra kızının kayıp olduğuna dair polise başvuruda bulundu. Çalışma başlatan polis, Ebru Erdoğan'ın son görüştüğü kişilerle temasa geçti, cep telefonu kayıtlarını inceledi. İddiaya göre, kadın hastalığından dolayı sık sık hastaneye giden Erdoğan'ın, kayıp olduktan sonra hiçbir hastaneye gitmediği belirlendi. Çalışmalarda Ebru Erdoğan'ın, kamyonlarda muavinlik yapan Abdullah O. ile ilişkisi olduğu saptandı. Bunun üzerine Abdullah O.'nun ifadesine başvuran polis, çelişkili ifadeler verdiğini saptadı. Polis takibe aldığı Abdullah O.'yu dün evinde gözaltına aldı.

SUDA BOĞMUŞ

Sorgusunda suçunu itiraf eden şüpheli, Ebru Erdoğan ile bir süredir birlikte olduğunu ve kaçmaya karar verdiklerini belirtti. Abdullah O., ifadesinde, ''Ebru'yu kaçırdıktan sonra Kesecik Köyü'ndeki babamın evine götürdüm. Ailem karşı geldi, rıza göstermedi. Ben de Ebru'yu evine geri götürdüğüm sırada Beyşehir Yolu üzerinde tartıştık. Ayrılmak istemedi. Bana küfür etti. Ben de otomobil içinde yumruk attıktan sonra, sürükleyip yolun kenarındaki dere kenarına götürdüm. Orada başını suya sokup boğdum'' dedi.

zz.jpg

'ELMAYI SEVDİĞİ İÇİN AĞAÇLARIN ARASINA GÖMDÜM'

Ebru Erdoğan'ın elma sevdiğini belirten şüpheli, ''Ebru elmayı çok seviyordu. O yüzden cesedini köyümüzdeki elma bahçesine götürüp, iki elma ağaçı arasına gömdüm'' dedi.

Erdoğan'ın cesedi polis tarafından gömüldüğü yerden çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Abdullah O. da, yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.

ANTALYA'DA TECAVÜZ İDDİASINDA BULUNAN GENÇ KIZ KİMİ SUÇLADI?

AYRINTILAR BİR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]ANTALYA'da oturan 32 yaşındaki N.D. ablası ile birlikte yaşayan 40 yaşındaki H.D.'nin kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek polise başvurdu.

Gözaltına alınan H.D. tecavüz etmediği N.D.'ile kendi isteğiyle birlikte olduklarını öne sürdü.

Olay, Kepez İlçesi'ne bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne gelen N.D, ablasıyla birlikte yaşayan H.D.'nin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. 

ant.20110521144222.jpgSağlık kontrolünden geçirilen kadının şikayeti üzerine polis kısa sürede H.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Tecavüz suçlamasını kabul etmeyen H.D., "Ablasıyla anlaşamadığımız için ayrıldık. Daha sonra onunla aramızda elektriklenme oldu. Tecavüz etmedim. Kendi isteğiyle aylardır birlikte oluyoruz. Biz ablasından ayrıldıktan sonra beraber yaşamaya başladık" dedi. H.D.'nin sorgusu devam ediyor.

 

ÖĞRETMEN BABANIN ÖLÜM YOLCULUĞUNUN NEDENİ NEYDİ?

HABERİN TAMAMI BİR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Muş'un Hasköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar Köyü yakınlarında dün akşam meydana gelen kazada, öğretmen Mehmet Mustafa Çabakçor'un (25) kullandığı 58 AF 098 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada araçta bulunan sürücünün annesi Serpil (45) ile babası Yılmaz Çabakçor (50) hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Mehmet Mustafa Çabakçor, Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

ÖĞRETMEN ÇOCUKLARINI ZİYARETE GİTTİLER

ooo.20110521144713.jpgTrafik kazasında hayatını kaybeden Serpil ve Yılmaz Çabakçor'un Bitlisin Tatvan ilçesine bağlı Yelkenli Köyü Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan oğulları Mehmet Mustafa Çabakçor'u ziyaret ettikleri belirtildi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatilini değerlendirmek için öğretmen Mehmet Mustafa Çabakçor ile birlikte dün memleketleri Sivas'a gitmek üzere yola çıkan Serpil Çabakçor ile Yılmaz Çabakçor trafik canavarı kurbanı oldu.

BOLU'DA FUHUŞ OPERASYONU

GECEKİ OPERASYONUN AYRINTILARI BİR SONRAKİ SAYFADA!...

[PAGE]Bolu'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda, 2'si yabancı uyruklu 3 kadın ile bu kadınlarla  ilişkiye giren 5 kişi gözaltına alındı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, para karşılığında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Tabaklar Mahallesi Tekel Sokak'ta bulunan bir apartmandaki kişileri takibe aldı. Ekipler, gece saat 01.30 sıralarında belirledikleri adrese baskın düzenledi. Kapıyı kırarak içeriye giren polisler, 2'si yabancı uyruklu 3 kadın ile 5 erkeği yakaladı. Adları öğrenilemeyen erkekler iç çamaşırlarıyla pencerelerden kaçmaya çalıştı.

Polis, gözaltına aldığı 8 kişiyi ifadelerini almak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. İşlemlerin ardından yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edileceği belirtildi.

OTOMOBİLLE KALDIRIMA ÇIKAN KADIN SÜRÜCÜ KİMİ EZDİ?

HABERİN AYRINTILARI BİR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]Antalya'nın Alanya ilçesinde alkollü kadın sürücünün kullandığı otomobil, yolun karşısına geçen ağabeyine ardından beton mikserine çarptı. Kazada sürücü ağır yaralanırken, ağabeyi ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 23.30 sıralarında Nurcan E.'nin (30) kullandığı 07 NUV 17 plakalı otomobil, Kestel'e geldiğinde yolun karşısına geçmeye çalışan ağabeyi Yılmaz S.'e çarptı. Sürücünün direksiyon kontrolünü kaybettiği otomobil, karşı yönden gelen Ali Rıza Ç. (40) yönetimindeki 15 PL 091 plakalı beton mikserine çarparak durabildi.

Kazada otomobil sürücüsü Nurcan E. ağır yaralanırken, çarptığı ağabeyi Yılmaz S. ve otomobilde sıkışan arkadaşı Murat Y. hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarılan ve Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nurcan E.'nin ehliyetinin olmadığı ve 2.22 promil alkollü olduğu belirlendi.

Murat Y.'ın cesedi, itfaiye tarafından 2 saatlik çalışmanın ardından otomobilden çıkarılarak, otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na götürüldü. İfadesi alınmak üzere gözaltına alınan beton mikseri şoförü Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatı

EVİNDE YANLIZ YAŞAYAN YAŞLI ADAMA KİM NEDEN SALDIRDI?

HABERİN AYRINTILARI SONRAKİ SAYFADA!...

[PAGE]Samsun'un Vezirköprü ilçesinde tek başına yaşayan 70 yaşındaki şahıs evinde bıçaklanarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 21.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 523. Sokak'ta meydana gelen olayda, tek başına yaşayan 70 yaşındaki Ali Ay, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından 20 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Bir görgü tanığının olayı haber vermesi üzerine Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali Ay, burada yapılan ilk müdahalesi sonrası Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GİRESUN'DA GÖRÜLMEZ KAZA!...

Giresun'un Görele ilçesine bağlı Çiftlik köyünde bir evin üzerine yamaçtan kopan yaklaşık 2 ton ağırlığındaki kaya parçası düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yamaçtan kopan yaklaşık 2 ton ağırlığındaki kaya parçası, Necati Usta'ya (70) ait evin duvarına çarptı. Duvarın yıkıldığını belirten Usta, "Eve yaklaşık 100 metre mesafedeki kayalar, sürekli yağan yağmurların ardından yamaçtan koparak evimin arka duvarına çarptı. Durumumuzu yetkililere bildirmemize rağmen geçen süre içerisinde hiçbir olumlu sonuca ulaşamadık. Buradan, 'İnsan hayatı bizim için önce gelir' diyen Sayın Başbakan'ımıza sesleniyorum. Aradan geçen süre içerisinde bizimle ilgilenilmedi. Korku içindeyiz, evimize giremiyoruz, komşularımızın evinde kalıyoruz" dedi.

Her gün korku içinde olduklarını söyleyen Necati Usta'nın eşi Asiye Usta (70) ise, "Sürekli yağan yağmurun ardından meydana gelen olaydan sonra korkudan evimize giremiyoruz. Gidecek yerimiz yok, komşularımızın yanında duruyoruz. Yetkililerden bize yardım etmelerini istiyorum" diye konuştu.

KAYIP KARDEŞLERİN HAZİN SONU!...

HABERİN AYRINTILARI BİR SONRAKİ SAYFADA!...

[PAGE]Adana'da, iki gündür kayıp olan iki kardeşin sulama kanalında cesetleri bulundu.

Edinilen bilgiye göre, okul olmadığı zamanlarda ayakkabı boyacılığı yaparak aile bütçesine katkıda bulunan Abdülrezzak Yüksel (12) ile kardeşi Abdülrahim Yüksel (9), 19 Mayıs tatilinde boya sandıklarını alarak işe çıktı.

Çocuklarının Başak Mahallesi'ndeki evlerine dönmemesi üzerine ailesi, jandarmaya haber verdi. Jandarma ve ailenin günlerdir aradığı 2 kardeşin, bu sabah merkez Yüreğir ilçesine bağlı İsmailiye Köyü yakınlarındaki sulama kanalında cesetleri bulundu. Kardeşlerin cesedi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ACI BEKLEYİŞ

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında aracıyla Harşit Çayı'na uçan Alim Kandaz'a (56) yoğun çabalara rağmen hala ulaşılamadı.

g.20110521160249.jpg

Gümüşhane Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Erzurum Arama Kurtarma Birliği, Torul İlçe Emniyet Amirliği ve Torul'lu vatandaşların katıldığı arama çalışmalarından bir sonuç elde edilemedi. Çay boyunca yapılan arama çalışmalarında Kandaz'a ait olduğu belirtilen el çantası Herek Deresi ile Harşit Çayı'nın birleştiği noktada vatandaşlar tarafından bulunurken, arama çalışmalarına Kandaz'ın çocukları, kardeşleri ve aile bireyleri de katılıyor. Oğlu Özgür Kandaz ise umutla babasının cansız bedenine kavuşmayı bekliyor.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mesut Bayrak, Harşit Çayı'nda su seviyesi ve debisinin çok yüksek olması nedeniyle çalışmaların güçlükle gerçekleştiğini belirterek vatandaşlardan sıklıkla çayda gözlem yapmalarını istedi.