BIST 10.075
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,42
HABER /  GÜNCEL

Bobo o görüşmede verdi veriştirdi!

Bobo'nun, son transfer görüşmesinde sarfettiği sözler yöneticileri şaşırttı!

Abone ol

"Ferrari, Nihat, Nobre doğru dürüst oynamadan yüksek paralar aldı. Quaresma bile kaç maçta takımı kurtardı ki? Onlara 2,5-3,5 milyon Euro verirken, benim hakkımı niye ödemiyorsunuz?" Bobo'dan bu sözleri duyan yöneticilerin şaşkına döndüğü iddia edildi.

Menajeri Figer ve eşi Raquel'in yönlendirmeleriyle Beşiktaş'la ipleri koparma noktasına gelen ancak kendisine talip olan Avrupa kulüplerinden 1.2 milyon Euro'nun üstünde teklif alamadığı için çark eden Bobo'nun yönetime, takım arkadaşlarıyla ilgili ağır suçlamalarda bulunduğu ortaya çıktı..

Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile yaptığı son görüşmede yıllık 3 milyon Euro'da direten Brezilyalı golcü, takımda yüksek ücret alan oyuncuları örnek gösterdi.. Bobo'nun "Nihat'a 2 yılda 6 milyon Euro ödediniz.. Nobre 2.5 milyon Euro alıyor, doğru dürüst golü yok.. Ferrari oynamadan 2.5 milyon Euro kazanıyor.. Quaresma, 3.5 milyon Euro alıyor ama geldiğinden beri ne oynadı? Hangi maçı kazandırdı? Ben Beşiktaş'ın en istikrarlı ama en az kazanan oyuncularındanım.. Bana hep haksızlık yapıldı.. Şimdi bonservissiz başka kulübe gidebilirim.. Bu yüzden alacağım ücret de yüksek olur.. Ama ben kalmak istiyorum.. Vereceğiniz ücreti şu söylediklerimi göz önüne alarak belirleyin" sözleri nedeniyle neye uğradığını şaşıran Adalı-Zülfikaroğlu ikilisi şu yanıtı verdi:

KARAR HAFTAYA

"Bizim para politikamız belli.. Kimseye yüksek para ödemeyi düşünmüyoruz.. Dünya starı Guti bile Real Madrid'dekinin yarısına oynuyor burada.. Senin problemin çok sakatlanman.. Takımın sana ihtiyaç duyduğu dönemde Brezilya'ya gidip gereksiz bir tedavi süreci geçirmen.. Sana güvenmemizi istiyorsan önce senin bize güvenmen gerekiyor.."

Bu konuşma sonunda Beşiktaş, Bobo'ya yarısı garanti, yarısı maç başına olmak üzere yıllık 2 milyon Euro önerdi.. Başkan Yıldırım Demirören'in de son bir jest yapmasıyla toplam rakamı 2.3 milyon Euro'ya yükseltilen Bobo için net karar önümüzdeki hafta verilecek..