BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,34
HABER /  SPOR

Canaydına pankartlı mesaj

Ali Sami Yen'de ilk dört dakika çıt çıkmadı. Sesisz protestonun ses getirecek pankartları tribünlerde açıldı.

Abone ol

Galatasaray taraftarı karşılaşmanın ilk 4 dakikasında uyguladığı sessiz tepkiyle başkan Özhan Canaydın ve yönetimini protesto etti.

Maçtan önce "Yönetim istifa" diye bağıran ve açtıkları siyah kartonlarla tepkilerini açığa çıkaran sarı-kırmızılı taraftarlar, kulüp içinde 'Liseci' denilen kesime karşı da adeta 'savaş' ilan etti.

Tribünde açılan "Galatasaray Spor Kulübü lisecilerin değil, milyonlarca Galatasaray taraftarınındır", "Dışımızdan biri Özhan Canaydın", "Kulübü huzurevine çevirdiniz", "Pilav yemekle Galatasaraylı olunmaz", "Liseci unutur, biz unutmayız", "Bizi kaç sene daha kandıracaksınız?" şeklindeki pankartlar dikkat çekiciydi. Taraftarlar ayrıca, "Servet'i istemiyoruz, şampiyonluk istiyoruz" pankartıyla da Sivassporlu Servet Çetin'in transferine karşı olduklarını dile getirdiler.

ÜSTÜNEL HAK VERDİ
Galatasaray'ın 'tribünden gelen' yöneticisi Haldun Üstünel de taraftarların tepkisinde haklı olduğunu vurguladı. Haldun Üstünel, "Taraftar protesto yapmakta geç bile kaldı. Bu sezon çok gereksiz puanlar kaybettik. Onlar buna rağmen hep yanımızdalardı" şeklinde konuştu.