BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.412,49
HABER /  SPOR

Canaydın umut saçtı

Özhan Canaydın, Galatasaray'ı aydınlık günlerin beklediğini öne sürdü

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, hiçbir zaman günü kurtarmanın peşinde olmadıklarını belirterek, "Galatasaray'ın önü açık, geleceği aydınlıktır" dedi.

Canaydın, Galatasaray'ın resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nde yer alan yazısında, yönetici konumuna gelmiş olanların, yönettikleri kurum ve kuruluşlarla ilgili olarak önlerinde her zaman için iki yol olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Günü kurtarmak amacındaki kimi yöneticiler, kısa vadeli çözümleri tercih etmiş ve çoğunlukla da icraatları itibarıyla göz boyamaktan öteye gidememişlerdir. Sadece bugünü değil, geleceği düşünenler ise uzun vadeli ve kalıcı çözümler üretmişler, başında bulundukları kurumları ilkeler, prensipler ve kurallar doğrultusunda yönetmeyi tercih etmişlerdir. Biz de bu inanç ve anlayışta olduğumuz için zor ama doğru olana seçtik. Kalıcı çözümlerin peşinde olduğumuzdan dolayı bir parça zaman kaybetmiş gibi görünsek de pek çok konuda kesin sonuçları almak üzereyiz. Galatasaray'ın önce açık, geleceği aydınlıktır."