BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.422,28
HABER /  SPOR

Ardadan Manisa itirafı

Galatasaraylı Arda Turan, Vestel Manisa'da kalmayı düşündüğünü itiraf etti!

Abone ol

Galatasaray'ın yükselen değeri Arda Turan, taraftarlar adını bağırdıklarında tüylerinin diken diken olduğunu söyledi. Genç oyuncu, bir sezon daha V.Manisaspor'da kalmayı düşündüğünü ancak Adnan Polat 'Gel' diyince döndüğünde belirtti.

Galatasaray Kulübü'nün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nde yayınlanan röportajda, genç futbolcunun bir zamanlar Ali Sami Yen Stadı'nın kale arkasında top topladığına değinilirken, Arda'nın, "Tribündeki bütün tezahüratları bilirim. Profesyonel hayatta böyle taraftar ruhlu olmanın dezavantajları olsa da ben görmedim. Formanı yürekten hissettiğinde çok daha farklı oynuyorsun" sözlerine yer verildi.

"Ali Sami Yen Stadı'nda o tribünler ayağa kalktığında, gol attıktan sonra adımı bağırdıklarında tüylerim diken diken oluyor” diyen genç futbolcu, "Binlerce insan adımı haykırdığında hissettiklerimi kelimelerle anlatmam mümkün değil. Hele bir de Galatasaraylı ise insan, bunun nasıl bir mutluluk olduğunu tahmin edin" dedi.

Arda, Galatasaray'da ve (A) Milli Takım'da forma giymenin, üzerinde bir baskı yaratmadığını vurgulayarak, "Bunların hepsine hazırım, kendime çok güveniyorum. 19 yaşındaki bir futbolcu için bunlar erken değil. Türkiye şartlarında normal kabul ediliyor, dünya futboluna göre geç bile denilebilir. Benim tek ihtiyacım, kendimi rahat hissetmek. Erik Gerets de Fatih Terim de bana o rahatlığı verdi. Kendimi iyi hissettirdiler ve sahaya çıktığımda bir şeyler yapabileceğimi tahmin ediyorum. Bu şartlar oluşunca insan mutlu ve huzurlu oluyor. Bu da insanın kendi kapasitesinin üzerine çıkmasına imkan veriyor." diye konuştu.

"POLAT ÇAĞIRDI GELDİM"

Geçen sezon kiralık oynadığı Vestel Manisaspor'da bir yıl daha kalmayı düşündüğünü anlatan Arda, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın 'Gel' sözü üzerine yuvaya döndüğünü açıkladı.

Arda, kalmayı düşünmesindeki amacının, Galatasaray'ın ilk 11'ine, sanki yeni yapılmış bir transfer gibi dönmek olduğunu belirterek, "Ancak Adnan Polat aradı ve 'Geri döneceksin' dedi. Böyle deyince söylenecek başka bir söz olamazdı zaten. Sonuçta ben yuvama, Galatasaray'a döndüm" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Galatasaray'dan ayrılırken, eşyalarını topladığında gözlerinin dolduğunu anlatan genç yıldız, Galatasaray'ı evi gibi gördüğünü belirterek, "Bıraksalar yıllar boyu kalırım burada" şeklinde konuştu.