BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hastanede bıçaklı kavga

Konya'da iki grup arasında bir hastanenin acil girişinde büyük kavga çıktı

Abone ol

Konya'da iki grup arasında bir hastanenin acil girişinde çıkan bıçaklı kavgada, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mimar Muzaffer Caddesi'ndeki Rampalı Çarşı'da yaşanan bir olayı yatıştırmaya çalışan çarşı güvenlikçileriyle bir grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hafif yaralandı.

Olay yerine giden polis, kavgaya karıştığı tespit edilen güvenlikçiler ile karşı gruptan 2 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişiler, sağlık raporları için Konya Numune Hastanesine getirildi. Bu kez tarafların yakınları arasında hastane önünde tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine acil giriş önünde isimleri henüz belirlenemeyen kişilerden biri, eline geçirdiği bıçağı gelişigüzel sallamaya başladı. Karşı taraftan başka bir kişi ise, hastaneye geldiği cipinden aldığı bıçakla karşılık vermeye çalıştı.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, ölen ya da yaralananın olmadığı kavgayı yatıştırırken, bıçaklı kişi bıçağı beline sokup cipine binerek olay yerinden uzaklaştı. Polis, olaya karıştıkları belirtilen çok sayıda kişinin gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.