BIST 10.164
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.401,79
HABER /  SPOR

Canaydın hedef 17 dedi

Menemen Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin açılışan katılan Canaydın şunları söyledi:

Abone ol

Menemen Galatasaray Taraftarlar Derneği, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özhan Canaydın'ın da katıldığı törenle açıldı. Törende konuşan Özhan Canaydın, geçen sezon alınlarının akıyla pırıl pırıl bir şampiyonluk elde ettiklerini kaydetti.

Bu sezon hedeflerinin 17. şampiyonluğa ulaşmak olduğunu ve yeni sezonda ''Yıl 2007, hedef 17'' sloganını belirlediklerini dile getiren Canaydın, ''Elbirliği ile Türkiye'nin en büyüğü, Avrupa'nın en saygın takımı olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Menemen Galatasaray Taraftar Derneği'nin başkanlığına Berna Tanrıverdi'nin getirilmesiyle bir ilkin gerçekleştirildiği belirten Canaydın, dernek üyelerini bu davranışları nedeniyle tebrik etti. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ise kendisinin sarı-kırmızlı renklere gönül verdiğini dile getirdi.

Şahin, hemşehrilerinin kadın bir başkan seçmelerinin, ilçe insanlarının ulaştığı kültür seviyesinin önemli bir göstergesi olduğunu söyledi. Menemen Kaymakamı Mustafa Ergün ise ''Türkiye'yi içtenlikle dünyaya taşıyan takımı kutluyorum. Futbol yalnızca bir erkek sporu değil, Atatürk'ün izinde yürüyen Türk kadınının da uğraşı olmuştur'' diye konuştu.