BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İngiliz kızı perişan etti

İngiliz turist Donna Dibben ülkesine dönüyor, ama arkasında çok can yakarak.

Abone ol

Ölüdeniz'de bir süre önce 19 yaşındaki Eren Sarıoğlu'nun yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin de tutuklandığı olayda, iki Türk gencinin uğruna kavga ettiği İngiliz turist Donna Dibben, tanınmamak için sarı saçlarını kahverengiye boyattı.

Yaşanan olaylara çok üzüldüğünü belirten Donna, “Bunlara ben sebep olduysam çok özür dilerim. 2 kişinin birden bana aşık olacağını tahmin edemezdim. Ben onlara karşı birşey hissetmedim'' dedi. Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne bağlı Ölüdeniz Beldesi'nde geçen 10 Ağustos'ta yaşanan olayda, İngiliz turist 21 yaşındaki Donna Dibben'i paylaşamayan 27 yaşındaki kuaför Ramazan Kaymaz ile 17 yaşındaki E.M. arasında kavga çıkmıştı.

Olayda, E.M.'nin yanında olan ve olayla ilgisi bulunmayan 19 yaşındaki Eren Sarıoğlu yaşamını yitirmişti. Çılgın kuaför Kaymaz, Sarıoğlu'nu elektroşok aletiyle etkisiz hale getirirken, çırağı V.A. da göğsüne bıçak saplamıştı. Kaymaz ve V.A. olayın ardından tutuklanmış, uğruna cinayet işlenen İngiliz kız Donna Dibben de verdiği ifadenin ardından izini kaybettirmişti.

ÜLKESİNE DÖNDÜ

İngiliz Dibben, ülkesine dönmeden önce DHA'ya konuştu. Sarı saçlarını kahverengiye boyatan Dibben, tatiline devam edebilmek için bunu yapmak zorunda olduğunu söyledi. İngiliz turist, yaşanan olaya çok üzüldüğünü belirterek, “Böyle birşeyin olmasını kimse istemezdi. Bunlara ben sebep olduysam çok özür dilerim. 2 kişinin birden bana aşık olacağını tahmin edemezdim. Birini sadece 1 gün, diğerini ise 2 gün önce tanımıştım. Ben onların bana karşı hissettiklerini hissetmedim. Ama sonuçta bu onların hissettiği, saygı duyuyorum'' diye konuştu. Donna Dibben, Türkiye'ye tatil için gelmeye devam edeceğini söylerken, “Elimden birşey gelse mutlaka yapardım. Ama zaman kimseyi geri getirmiyor. Çok üzgünüm'' dedi. Dibben, 20 günlük tatilini tamamlayarak dün ülkesine döndü.