BIST 10.644
DOLAR 32,15
EURO 35,09
ALTIN 2.524,24
HABER /  SPOR

Canaydın farklı galibiyetten mutlu

Canaydın, kazanılan V. Manisa karşılaşmasında sergilenen futbolun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Abone ol

Canaydın, haftaya Gaziantepspor maçında da aynı mücadeleyi görmeyi beklediklerini söyledi. .

Kulüp Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkıyla ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Adnan Bey puan farkının 1'e indiğini söylüyor. Doğrudur, Ali Sami Yen Stadı'nda Fenerbahçe maçını almaya çıkacağız" diye konuştu.

Canaydın, Fenerbahçe Kulübü Aziz Yıldırım ile ilgili askerlik konusunda yapılan tezahüratlarla ilgili olarak ise "İnşallah bu tip tezahüratların yapılmasını da önleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçınan Adnan Polat, "Hiçbir şey söylemeyeceğim" derken, eliyle (1) işareti yaptı. Polat, bir gazetecinin "Fenerbahçe cephesinden 'Polat'a vahiy mi geldi?' diyorlar" demesi üzerine ise "Esprileri bile insanlar anlayamıyorlar" dedi.

Karşılaşmada 4 gol birden atan Ümit Karan ise ilk kez ligde bir maçta 4 gol attığını söyledi. Arkadaşlarına kendisine yaptıkları asistlerden dolayı teşekkür eden Ümit, "Ben hep direkt kaleyi düşünüyorum. Çok fazla topla oynamayı sevmem' diye konuştu.

Ligde şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte Beşiktaş'ın da olduğunu belirten Ümit, "3 takım şimdi çok güzel bir rekabet içine girdi. Bu yarış sonuna kadar devam edecek. Biz bu dönem iyi oynuyoruz. Ne olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu da Galatasaray karşısında oynanan futbol ve alınan skordan dolayı yaşadıkları üzüntüyü ifade etti.

"Çok kötü bir futbol sergileyip, farklı mağlup olduk" diyen Çubukçu, ciddi tedbirler almak zorunda olduklarını, bunu da teknik heyetin yapacağını söyledi.

Çubukçu, basında çıkan teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıracakları şeklindeki haberleri de yalanladı.