BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çalışanlar almadan ben maaş almam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, işçilerin maaşlarıyla ilgili iddialı konuştu.

Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İZAYDAŞ’ta örgütlü bulunan TES-İŞ Sakarya Şubesi Başkanı Sedat Çokol ile yönetimini ağırladı. Alın terine verdikleri önemi dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Çalışanlarım maaşlarını almadan, ben maaşıma dokunmam” dedi.
 
TES-İŞ’TEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
İZAYDAŞ’ta örgütlü bulunan TES-İŞ Sakarya Şubesi Başkanı Sedat Çokol ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Türk-İş Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar ile Başkan Danışmanı Abdullah Erol da hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu’nun sendikal yapıya büyük önem veren bir yapısı olduğuna değinen sendika başkanı Çokol ile yöneticiler, “İZAYDAŞ’ta bunu yıllardır gördük. Çalışanların emeğini hep zamanında verdiniz. Sendika olarak size teşekkür ederiz. Hiç kimsenin belediyeden alacağı bulunmuyor” ifadesini kullandı.
 
ÇALIŞANLARLA AYNI SOFRADAYIZ
Yuvacık Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden bu yana çalışanlar maaşını almadan kendi maaşına dokunmadığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Biz emekten ve çalışandan yanayız. Biz işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını verme anlayışındayız. Yıllardır çalışanlarımızla her zaman iç içeyiz, aynı sofradayız. Çalışanlarımıza her zaman değer veriyoruz” ifadesini kullandı.