BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Çakara canlı canlı fırça

RTÜK Başkanı Zahid Akman canlı yayına bağlanıp Ahmet Çakar'ı fırçaladı. İşte O AN...

Abone ol İNTERNETHABER / Show tv'de yayınlanan 6 Pas programı Türk Televizyon tarihinde bir ilke sahne oldu..

Programın daimi yorumcularından Ahmet Çakar, Galatasaray-Beşiktaş maçını yöneten Selçuk Dereli'yi sert sözlerle eleştirdi. Çakar, Dereli'nin hakem olmadığını ve bir gün MHK Başkanı olursa kendisine hakemlik yaptırmayacağını söyledi..

Bu sırada RTÜK Başkanı Zahid Akman, canlı yayına bağlanarak Ahmet Çakar'ın üslubunu hiç beğenmediğini programda olmayan Selçuk Dereli'ye yapılan eleştirilere karşı olduğunu belirtti..

Akman "Türk halkının yoğun bir şekilde izlediği programda orada olmayan bir insanın örf ve adetlerimize hiç uymayan bir üslupla eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Eğer bir spor parogramı yapacaksanız daha erken bir saatte yapmalısınız ve gençleri spora sevketmelisiniz. Ben Selçuk Dereli'yi tanımam avukatı da değilim. Ancak Beşiktaş'ın bu maçta hakemden bir şikayeti varsa bunu hukuk yollarıyla halletmeli. Kimsenin çıkıp ta ağır hakaretlerle kendisini eleştirmemesi gerekiyor. Bu programı izledim ve diğer yönetici arkadaşlarımla oturup görüşeceğim ve gereğini yerine getireceğiz." dedi.

Hiç beklemediği anda RTÜK Başkanı tarafından canlı yayında adeta fırça yiyen Ahmet Çakar "Ben Dereli'nin insani yönüne hakaret etmedim, sadece hakemliğini beğenmediğini söyledim ve eleştirdim. Sözlerimde ne kendisine ne hakem camiasına bir hakaretim olmadı. Ben devletin kurumlarına saygılı bir insanım. Ancak RTÜK Başkanı'nın belden aşağı yayınlara da bağlanıp o programlara da gerekeni yapmasını beklerdim" dedi..