BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.471,69
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir'in web sitesi yenilendi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi www.kayseri.bel.tr yenilenerek hizmete sunuldu.

Abone ol

Kullanıcı dostu yeni ara yüzüyle daha da işlevsel hale getirilen sitenin içeriğinde de bir takım yenilikler yapıldı.

Sitede Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra belediye faaliyetleri bülten olarak yayına sunuluyor. Siteye eklenen 360 derece panaromik görüntü özelliği sayesinde Kayseri'nin önemli bazı merkezleri sanal ortamda gezilebiliyor. Bu mekanlara önümüzdeki günlerde yenileri de ilave edilecek.

Sitede bunlara ek olarak vatandaşların belediye hizmetleriyle ilgili olarak bilgiler alabilecekleri linkler bulunuyor. Vatandaşlar şehir içi ulaşım bilgilerinden zabıta, fen işleri, kültürel ve sosyal faaliyetler, çevre hizmetleri, ihale ilanları gibi çok çeşitli alanlarda tek tıklamayla istedikleri tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyorlar.

Yine, sitede Kayseri'de yaşayan herkesi yakından ilgilendiren ve şehrin geleceğine yön veren Büyükşehir Belediye Meclisi çalışmaları hakkında da detaylı bilgilere erişmek mümkün oluyor.
Vatandaşlar ayrıca iletişim linki altından kurumsal telefon numaralarına ulaşabilecekleri gibi belediye hizmetlerinde gördükleri aksaklıklarla birlikte dilek temenni ve önerilerini Beyaz Masa biriminin beyazmasa@kayseri.bel.tr mail adresine iletebiliyorlar.