BIST 10.159
DOLAR 32,11
EURO 35,15
ALTIN 2.468,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kadir Has şampiyonaya hazır

Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde hazırlıklar son aşamaya geldi.

Abone ol

Ekipler spor merkezi çevresinde asfaltlama çalışmalarını gece gündüz sürdürürken, çevredeki bazı ikamet sahipleri ise evlerinin neden tadilattan geçirildiğini bilmiyor.

Sırbistan, Arjantin, Avusturya, Ürdün, Almanya ve Angola'nın karşı karşıya geleceği Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde son rötuşlar yapılıyor. Yol, kaldırım ve ikametlerin boyaları ile duvarlarını yenileyen belediye, asfaltlama çalışmalarında sona yaklaştı. Çalışmalarını aylar öncesinden başlatan ve herhangi bir aksiliğin yaşanmaması için gece gündüz mesai yapan Basketbol Federasyonu görevlileri, gönüllüler ve belediye çalışanları hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.

Çalışmalar kapsamında spor merkezi yakınında bulunan esnaf da iş yerlerini yenileyerek gıda çeşitlerini artırırken, ticari taksi şoförleri ise günün gelmesini adeta dört gözle bekliyor. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi yakınındaki ikametlerin çevre düzenlemesi ve boya ile duvar yapımını üstlenen belediye ise çalışmalarını kısa sürede tamamladı.

Şampiyonanın yapılmasına en çok spor merkezi yakınında ikamet edenler sevinirken, ev sahipleri Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Bazı ev hanımları spor merkezinde tam olarak ne yapılacağını bilmediğini ancak yapılan etkinlik sayesinde evlerinin tadilattan geçirilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.