BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.418,56
HABER /  GÜNCEL

Bushun kızları gizli servisin kabusu oldular

Babaları gibi onlar da Beyaz Saray'da kaldıkları müddetçe insanların başını belaya koymaya hazırdılar...

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Bush’un başkanlık ettiği dönemde ikiz kızları Jenna ve Barbara Bush gizli servisin kabusu olmuş.

 Kendilerini korumakla görevli olan korumalarını, dışarı çıktıkları zaman trafik ışıklarına geldiklerinde kırmızı ışıkta, arabalarından atlayıp izlerini kaybetmeye çalışıyorlar. Başlanlık gizli servisinin her nereye giderlerse arkalarında olduğunu söyleyen yazar Ronald Kessler yazdığı kitabında korumaların tam bir ateş hattı üzerinde olduğunu herşeye rağmen başkanlık servisinin onları koruduğunu belirtti.

 Kessler ayrıca 2005’teki Hallowen partisinden sonra Jena’nın şimdiki kocasının çok sarhoş olduğunu ve gizli servisin onu Georgetown Üniversite hastanesine götürdüğnü, çiftin barın merdivenlerine kavga ederek ayrıldıklarını söyledi. Laura Bush ise bu iddiaların tamamen saçmalık olduğunu herhangi bir dayanağı olmadığını belirtti.

27 Yaşındaki ikizler Obama’nın kızları Malia ve Sasha Obama’ya  Beyaz Saray’da sıkılmadan nasıl yaşayıp eğlenebileceklerine dair bir öneri mektubu yazdılar. Orda geçirecekleri zamanın çok çabuk geçeceğini, herşeye gülerek eğlenmelerini çünkü buranın gerçekten sıradışı bir yer olduğunu, çok şaşırtıcı insanlarla tanıştıklarını, politikacılar, devlet başkanları, yazarlar, filozoflar ve hatta İngiltere kraliçesiyle dahi tanıştıklarını yazdılar.

Beyaz sarayın korkuluklarından kaymanın çok zevkli olduğunu orda geçirecekleri zamanı dolu dolu yaşayıp eğlenmelerini önerdiler.