BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,83
ALTIN 2.422,39
HABER /  SPOR

Guardiola Etooya kapıyı gösterdi

Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola'yı sıkıntı bastı. Tarihi takas takoz koyan Eto'o hedefte.

Abone ol

Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola, Eto'o'nun ayrılmasına kişisel veya sportif nedenlerle değil, değişiklik zamanı geldiği için onay verdiğini açıkladı.

Zlatan Ibrahimovic ile Samuel Eto'o'nun takası için anlaşan Barcelona ve Inter, oyuncularla anlaşıp bu transferi noktalamaya çalışıyor.

Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola, Eto'o'nun ayrılmasına kişisel veya sportif nedenlerle değil, değişiklik zamanının geldiğini düşündüğü için onay verdiğini söyledi.

Guardiola, "bu konuda sadece hislerimle hareket ediyorum. Artık burada bazı değişiklikler yapmak gerektiği inancındayım" dedi.

Genç teknik adam, "bunun futbol stratejisi veya kişisel bir sorunla ilgisi yok. Belki hatalıyım ama bunun sorumluluğu bana ait. Bu tamamen benim kararım" diye konuştu.

Eto'o'ya Barcelona'daki beş yıllık hizmetleri için teşekkür eden Guardiola, Kamerunlu golcünün geçtiğimiz sezon kazanılan üç kupada büyük pay sahibi olduğunu söyledi.

Transfer listelerindeki David Villa ile görüştüğünü söyleyen ancak detay vermeyen Guardiola, savunma oyuncuları Carles Puyol ve Rafael Marquez ile sözleşme uzatacaklarını sözlerine ekledi.

Barcelona, Ibrahimovic'in transferi gerçekleşirse, Inter'e Eto'o dışında Alexander Hleb'i bir yıl kiralık olarak verecek ve 40 milyon euro da para ödeyecek.