BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursasporun hedefindeki sürpriz isim

Yeşil beyazlı takımın hız kazanan transfer çalışmalarında, ortaya çıkan bir isim de Galatasaray'ın eski futbolcusu Nonda oldu...

Abone ol

Bursaspor, Galatasaray'ın yabancı oyuncu kontenjanını açmak için ocak ayında yollarını ayırdığı Kongolu golcü oyuncu Shabani Christophe Nonda'ya yöneldi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Transferde çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da ortaya çıkan bir isim de Nonda oldu. Yurt içi ve dışında pek çok isimle görüşen Bursaspor, ocak ayında sözleşmesi feshedilen 33 yaşındaki Nonda'nın da üzerinde durmaya başladı. Bonservisi elinde bulunun Nonda için menajerleriyle temasa geçtiği öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da tecrübeli futbolcuyu Şampiyonlar Ligi'ne hazırlayacağı kadroda görmek istediği belirtildi.

91 MAÇTA 38 GOL

Galatasaray'a 2007-08 sezonunda Blackburn Rovers'tan aldığı Nonda, sarı kırmızılı kulüpte gösterdiği başarılı performansla dikkati çekti. Sarı kırmızılı ekibe geldiği ilk sezondan ligde oynadığı 16 maçta 11 gol atarak takımın şampiyonluğunda payı olan Nonda, Süper Kupa maçında 1, Avrupa kupası maçlarında da 3 gol kaydetti. Nonda, Galatasaray forması altında sözleşmesinin feshedildiği tarihe kadar oynadığı 91 maçta toplamda 38 gol kaydetti.

TRANSFERLERİ KAMPTA GÖRMEK İSTİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'da mevcut kadroyu bozmadan alınacak takviyelerle yeni sezona girmeyi düşünen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Avusturya'nın Bad Tatzmannsdorf Kasabası'nda yapılacak hazırlık çalışmalarına kadar transferi tamamlayıp kampa tam kadro olarak gitmek istiyor.