BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,82
ALTIN 2.419,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mehmet Nas Sivasspor ile anlaştı

Sivasspor'un yeni sezon için yapmış olduğu transfer çalışmalarında Manisaspor'da forma giyen Mehmet Nas ile anlaştığı öğrenildi.

Abone ol

Sivasspor'da transfer çalışmalarında iç transferde Mehmet Yıldız, Abdullah Dereli, Hayrettin Yerlikaya ve Murat Sözgelmez ile ikişer yıl sözleşme imzaladıktan sonra Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın eski öğrencisi olan Mehmet Nas ile her konuda anlaşmaya varıldığı açıklandı.

Transfer hakkında konuşan Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Önümüzdeki sezon futbol severlere iyi bir Sivasspor izletmek istiyoruz. Bunun için yapacağımız transferlere dikkat ediyoruz. İç transferde kalmasını istediğimiz futbolcular ile sorunsuz olarak anlaştık.

Şimdi dış transfere bakıyoruz. Sivasspor formasının hakkını verecek futbolcular alarak eski Sivasspor'u yeniden taraftarımıza izletmek istiyoruz" diye konuştu.

Sözleşmesi biten Musa Aydın konusuna da değinen Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Musa iyi bir futbolcu ama önümüzdeki sezon kuracağımız kadroda düşünmüyoruz. Sivasspor'a verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.