BIST 10.277
DOLAR 32,24
EURO 34,75
ALTIN 2.388,54
HABER /  SPOR

Bursaspor UEFAya kilitlendi

Bursapor'un deneyimli futbolcusu Kirita Giani, ''Kalan 4 maçımızı da kazanıp UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz'' dedi.

Abone ol

Bursapor'un deneyimli futbolcusu Kirita Giani, ''Kalan 4 maçımızı da kazanıp UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz'' dedi.

Kirita Giani, takım arkadaşı Serdar Aziz ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, son 10 haftada çok iyi bir performans yakaladıklarını, cumartesi akşamı Konyaspor'u da yenerek galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Her maçı ''final'' havasında gördüklerini ve bu doğrultuda hazırlandıklarını ifade eden Kirita, düşme tehlikesi olan Konyaspor'un durumunun kendilerini ilgilendirmediğini, bu maçta 3 puandan başka düşüncelerinin olmayacağını bildirdi.

Kirita, takım olarak UEFA Kupası'na katılmaya odaklandıklarını vurgulayarak, ''Kalan 4 maçımızı da kazanıp UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz. Hedeflerimiz var ve iyi yoldayız. Konyaspor maçı zorlu geçecek ama biz yalnızca galibiyeti düşünüyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Gol atamamak sende stres oluşturuyor mu?'' sorusuna Kirita, ''Bunu dert edinmiyorum. Ben yalnızca Bursaspor'a yararlı olmaya çalışıyorum. Golün kimin tarafından atıldığı önemli değil. Yalnızca galibiyeti düşünüyoruz. Malzemeci bile gol atsa çok sevinirim'' yanıtını verdi.

Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Serdar Aziz de kazandıkları Antalyaspor maçında gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Konyaspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını dile getiren Serdar, şunları kaydetti:

''Bu maçı kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz kazanacağız, onlar mutlaka kaybedecektir. UEFA Kupası'nı hedefliyoruz ve inşallah gideceğimizi düşünüyorum. Uzun zamandır oynamıyordum. En son Trabzonspor maçında son 10 dakika oynamıştım. 15 hafta bekledim, Antalyaspor maçında şans verildi. Bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum.''