BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.412,02
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor için kocamı yakarım

Tribünleri dolduran binlerce bayan ve çocuk taraftar Yeşil-beyazlı takıma tezahüratlarla moral verdi.

Abone ol

Aldığı seri galibiyetlerle ligde hedef büyüten Bursaspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor. Cezası sebebiyle kadın ve çocuk taraftarların izleyeceği maçta Yeşil-beyazların tek düşüncesi galibiyet.

Tribünleri dolduran binlerce bayan ve çocuk taraftar Yeşil-beyazlı takıma tezahüratlarla moral verdi. Atatürk Stadı'nda Karabükspor'u konuk edecek yeşil beyazlılar, 25 bin bayan ve çocuk taraftara alacağı galibiyetle şölen yaşatmayı arzuluyor.  Tribünleri dolduran bayan ve çocuk taraftarlar yeşil beyazlı takıma tezahüratlarla destek verdi. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan bayan taraftarlar, maçtan 3 puanla ayrılacak tarafın Bursaspor olacağını söylediler.

"HACCA DA GİDERİZ MAÇA DA"
Maç başlamadan 2 saat önce stadı doldurmaya başlayan taraftarlar, tribünleri Yeşil-beyazlı renklere bürüdü. Maç başlayana kadar hiç susmayan taraftarlar, Burssaporlu oyunculara desteğini kesintisiz sürdürdü. 'Bu alemde kralda biziz kraliçede', 'sana annemi getirdim', 'hacca da gideriz maça da', 'kocamı yüzde 50, çocuklarımı yüzde 50, Bursaspor'u yüzde 100 seviyorum', 'Bursaspor sevgimi engel olacaksa peder kusura bakma sana da gider' yazılı pankartlar görenleri gülümsetti.

"KOCAM İÇİN DÜNYAYI, BURSASPOR İÇİN KOCAMI YAKARIM"
Tribünlerde renkli görüntüler oluşturan 'Kocam için dünyayı yakarım, Bursaspor için kocamı yakarım', 'Yemek bulaşık kadın işi, kim demiş tribün erkek işi', 'bu koltuk babadan oğula değil, babadan kıza geçer', 'Sürtmeye değil, süründürmeye geldik', 'Beyler evde yatsa, bayanlar teksasta', 'temiz lig için bizi ayağa kaldırmayın', 'Taraftar dediğin elinin hamuruyla maça gider', 'ofsaytı canlı canlı izlemeye geldim' pankartları dikkat çekti.