BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursaporaa timsah başlı baston

Keles'in Epçeler köyünde çiftçilik yapan Mehmet Vuran'ın yaptığı ahşap oymalar görenleri hayrete düşürüyor.

Abone ol

Vuran, Bursaspor için ahşaptan yaptığı timsah başlıklı baston ve Teksas tribünü için yaptığı tabancayı Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe'ye hediye etmek istiyor.

El sanatları konusunda yeteneği olan Mehmet Vuran geçimini çiftçilik yaparak sağlıyor. Hobi olarak el işleri yapan Vuran, son olarak Bursaspor için timsah başlıklı baston ve Teksas tribünü için tabanca yaptı. Vuran, bunları Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe'ye hediye etmek istediğini söyledi. Çiftçilikten para kazanamadığını söyleyen Vuran, "El sanatlarımı değerlendirmek istiyorum. İçimdeki Bursaspor aşkını yaptığım el sanatları ile göstermek benim için mutluluk kaynağı. En son yaptığım ürünleri ise Yazıcı ve Altepe'ye hediye etmek istiyorum. Kendileriyle görüşmek için Keles Belediye Başkanımız Mustafa Bektaş'tan yardım istiyorum" dedi.

Keles Belediye Başkanı Mustafa Bektaş ise, "İlçemizde bunun gibi Bursaspor aşkı ile yanan birçok insan var. Bursaspor'umuzun başarısı ilçe halkımızı mutluluğa boğdu. Mehmet Vuran da bunlardan birisi. Mehmet kardeşimiz müthiş bir yeteneğe sahip, duygularını yaptıkları ile ifade ediyor. Kendisine destek olacağız" diye konuştu.