BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.397,10
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Bursa'da okullar tatil mi Bursa valiliği kararı

Bursa'da 19 Şubat okullar tatil mi sorusunun yanıtı geldi. Bursa Valiliği yarın okulları il genelinde tatil ettiğini açıkladı.

Abone ol

BURSA'da kar yağışı etkisini artırınca Bursa Valiliği okulların yarın yani 19 Şubat perşembe günü tatil edilmesine karar verdi. Bursa Valiliği 'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada 'bu gece' beklenen kar yağışı ve buzlanma sebebiyle ilk ve orta dereceğili okullar ile rehebilitasyon merkezlerinde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL OLDU İŞTE 19 ŞUBAT KARARLARI (TIKLAYIN)
Bursa Valiliği 'nin sitesinde yer alan açıklamada kamu kurumlarında çalışan engelli çalışanlar ile hamileler de idari izinli sayılacak.

İŞTE BURSA VALİLİĞİ SİTESİNDE YER ALAN KAR TATİLİ İLANI

bursa-valiliği-okullar-tatil-mi.jpg

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 2,8 metreye ulaştı.

AA muhabirinin, Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, "oteller bölgesi"nde dün 2,5 metre ölçülen kar kalınlığı, son yağışların ardından 2 metre 80 santimetreyi buldu.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screen-shot-2015-02-18-at-9.44.36-am.png
Sıcaklığın, gece sıfırın altında 12, gündüz ise sıfırın altında 11 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da, kar yağışının 20 Şubat'a kadar sürmesi bekleniyor.

Bu arada, Bursa kent merkezi de dün geceden itibaren aralıklarla devam eden kar yağışının ardından beyaza büründü. Şehir merkezinde 3-4 santimetre olan kar kalınlığı, yüksek kesimlerde ise 10 santimetreye yaklaştı.