BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.400,12
HABER /  GÜNCEL

Kar topu yüzünden öldürülen Nuh Köklü'nün son anları

Kadıköy'de arkadaşlarıyla kartopu oynarken bıçaklanan gazeteci Nuh Köklü'nün bıçaklandığı o dehşet anları...

Abone ol

Kadıköy'de arkadaşlarıyla kartopu oynarken camına kartopu isabet eden esnaf tarafından bıçaklanan gazeteci Nuh Köklü hayatını kaybetti. O anlar amatör kamera tarafından anı anına kaydedildi.

Dün artan kar yağışıyla, saat 20.30'da Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde meydana gelen akıl alma cinayette, iddialara göre, Gazeteci Nuh Köklü sokak üzerinde bir grup arkadaşıyla kartopu oynamaya başladı. Bu sırada atılan kartoplarından biri sokak üzerindeki aktar dükkanının vitrin camına isabet etti. Duruma sinirlenerek dışarı çıkan işyeri sahibi Serkan A. ile Köklü ve arkadaşları arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında dükkana giren Serkan A. bu defa elinde bıçakla dışarı çıkıp Nuh Köklü'yü göğsünden bıçakladı.

Kadıköy'de "kartopu" tartışması sonrası gazeteci Nuh Köklü'nün öldürülmesiyle sonuçlanan kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

kar-topu-yuzunden-oldurulen-gazeteci.jpg

NUH KÖKLÜ'NÜN SON İFADELERİ

Nuh Köklü'yü bıçakla yaraladıktan sonra bir kaç kez "Bana bir şey olmaz" dediğini ifade eden arkadaşları Nuh'un son sözlerinin de "Keşke rüya olsa" olduğunu dile getirdi.

KALBİ DURDU, TEKRAR ÇALIŞTIRILDI

Ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken Köklü'nün kalbi durdu. Kalbi tekrar çalıştırılan Köklü, hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

"RAPORUM VAR, ELİMİ KOLUMU SALLAYARAK ÇIKARIM"

İşyeri sahibinin "Benim raporum var" dediğini belirten Doğan, "Bize 'Ben zaten elimi kolumu sallayarak yarın çıkarım' dedi" diye konuştu. Avukat Doğan, zanlının Nuh Köklü'yü bıçakla yaraladıktan sonra bir kaç kez "Bana bir şey olmaz" dediğini ifade etti.

SON SÖZÜ: KEŞKE RÜYA OLSA

Doğan, Nuh'un son sözlerinin "Keşke rüya olsa" olduğunu dile getirdi.

ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Öte yandan, Nuh Köklü'yü bıçaklayan Serkan A., Göztepe SSK Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Zanlının, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.