BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bursada maç kavgası

Bursa'da 27 Nisanda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçını izlerken tartışan iki grubun, tekrar karşılaşınca kıyamet koptu

Abone ol Alınan bilgiye göre, 27 Nisanda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçını merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesindeki bir kafede izleyen Bekir B. (19) ve Coşkun G. (22), maç yüzünden Tamer D. (19) ve Halil O. (20) ile tartıştı.

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle tartışmayı sona erdiren taraflar, yaklaşık 10 gün sonra Kıbrıs Caddesi üzerindeki bir internet kafenin önünde yeniden karşılaştı. 4 kişi arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bekir B., cebindeki bıçakla Halil O.'yu sırtından bıçakladı. Olaya müdahale eden Tamer D. ile tarafları ayırmaya çalışan kafe görevlisi Murat Ş. (20) de Coşkun G. tarafından sopayla darp edildi.

Zanlıların gözaltına alındığı, özel bir tıp merkezine kaldırılan Halil O.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Çekirge Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Tamer D. ve Murat Ş.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.