BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Burhaniye Belediyespor'a yeni sponsor

Burhaniye Belediyespor'un basketbol takımı yeni dönem sponsorluk anlaşması imzalandı.

Abone ol

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Fikret Akova ile Burcu Gıda A.Ş. arasında basketbol takımı için sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Belediye meclis salonundaki törende bir konuşma yapan Belediye ve Burhaniye Belediye Spor Başkanı Fikret Akova, bayan basketbolda Ege’yi temsil ettiklerini bildirdi. Burhaniye de Burcu Gıda A.Ş. basketbolda 150 bin lira katkı ile ana sponsor oldu.

Belediye meclis salonunda düzenlenen törende Belediye Başkanı Fikret Akova ile Burcu Gıda A.Ş. yönetim kurulu adına Müjdat Bahadır arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Ege'nin tek temsilcisi

Bayan basketbol birinci liginde Ege’nin tek temsilcisi olduklarını belirten başkan Akova, “Bu yıl basketbol şubesi sorumlusu arkadaşlarımız ve işadamlarımız birinci ligde oynamayı çok istediler. Bu yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Çok uzun sponsorluk araştırmaları yapıldı. Burhaniye de Burcu Gıda A.Ş. bayan basketbolu destekleme kararı aldı. Kulübümüzün basın sorulusu da olan Müjdat Bahadır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Basketbolda şu ana kadar 3 yabancı oyuncu ile anlaşmaya varan takımın antrenmanlarına bir yabancı oyuncusu katılmaya başladı.