BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,65
HABER /  MAGAZİN

Burcu Sezginoğlu kaç yaşında Nuri Alço'nun eşi mesleği ne?

Yeşilçam'ın usta isimlerinden biri olan Nuri Alço kendisinden 28 yaş küçük olan sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na evlilik teklifi etti. Bu teklif sonrası ise Burcu Sezginoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Peki Nuri Alço'nun ikinci eşi olacak olan Burcu Sezginoğlu ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Abone ol

Burcu Sezginoğlu kimdir, kaç yaşında ve ne işle uğraşıyor soruları magazin basınının gündeminde. Nuri Alço'nun bir gece kulübünde evlilik teklif ettiği Burcu Sezginoğlu 35 yaşında. Daha önce sadece bir evlilik yapan usta oyuncu Nuri Alço ise 67 yaşında. Peki Nuri Alço'nun evlilik yoluna girdiği Burcu Sezginoğlu ne işler uğraşıyor? 

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan 68 yaşındaki Nuri Alço, 10 yıldır aşk yaşadığı 35 yaşındaki Burcu Sezginoğlu'na evlenme teklifi etti
Eğlenmek için gittikleri bir mekanda mikrofonu eline alan Nuri Alço, ''Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu'ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın? Ne dersin'' diye sordu. Sahneye çıkarak yüzüğü takan ve 10 yılıdır bu anı beklediğini dile getiren Burcu Sezginoğlu ise ''Evet'' cevabını verdi.

BURCU SEZGİNOĞLU KİMDİR? Yeşilçam'ın usta isimlerinden bir iolan Nuri Alço ile yakın zamanda hayatını birleştirecek Burcu Sezgnioğlu, 35 yaşında. Burcu Sezginoğlu aynı zamanda ticaret le uğraşıyor.

NURİ ALÇO KİMDİR: Yeşilçam'da canlandırıdğı kötü adam karakterleri ile akıllarda kalan Nuri Alço, 1951 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Sinema kariyeri boyunca yaklaşık 300'e yakın filmde irili ufaklı rollerde yer alan Nuri Alço, ilkokul ve lise eğitimini doğduğu Eskişehir'de tamamlamasının ardından vatani görevini Erzincan ve Erzurum'da yaptı. Gençliğinde, Altay Spor Kulübünde ve Ordu Milli Takımında profesyonel olarak Voleybol ile ilgilendi.

Askerliği bittikten sonra, bir bankada kredi istihbarat servisinde şef olarak çalışan Nuri Alço, daha sonra büyük bir ilaç firmasında bölge temsilciliği görevini üstlendi. İş hayatını sürdürürken, Ses ve Hayat dergilerinin seçmelerine katılan Nuri Alço, dereceye girince işini bırakıp İstanbul'a yerleşme kararı aldı.

İstanbul'a gelince bir süre, Kelebek, Saklambaç ve Günaydın gazetelerindeki fotoromanlarda oynayan Nuri Alço, zamanla o dönemin birçok ünlü markasında mankenlik yapmaya başladı. 1977 sinema sektörüne adam atan Nuri Alço, ilk filmi olan "Ah Bu Ne Dünya"da Ünsal Emre ve Sevda Karaca ile birlikte rol aldı.

Yeşilçam'da oynadığı kötü adam karakterleri sayesinde büyük ün kazanan Nuri Alço bugüne kadar birçok film projesinde yer almıştır. Türk Sineması'nın unutulmaz isimlerinden olan Nuri Alço günümüzde, "gazoz" ile özdeşleşmiştir. 

Hayatı boyunca bir evlilik yapan Nuri Alço'nun bu evliliği 1988 yılında bitmiş ve bir daha evlenmemiştir.